Connect with us
Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar august 2017 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop lunar august 2017 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii pleacă în călătorii pe care le-au tot amânat sau sunt invitați la evenimente la care nu sperau să ajungă.

Horoscopul lunii august pentru Vărsători este dominat de tranzitul retrograd al planetei Uranus în zodia Berbec și în casa Comunicării din astrograma acestora.

Tranzitul retrograd al lui Uranus va începe în ziua de 3 august și va dura până în 2 ianuarie 2017.

Uranus este planeta care îi patronează pe Vărsători și îi ajută să fie originali, revoluționari, creativi și să iubească mai mult decât orice libertatea.

Tranzitul retrograd al planetei Uranus le va aduce Vărsătorilor ocazii neașteptate de a pleca, în sfârșit, în călătorii pe care le-au amânat de multe ori sau de a lua parte la evenimente la care nici nu visau să ajungă.

De asemenea, Uranus retrograd poate aduce schimbări în relația cu frații sau cu vecinii. De exemplu, unii vecini se vor muta pe neașteptate sau noii vecini vor fi persoane foarte interesante sau chiar ciudate.

Un alt eveniment foarte important va fi Luna Plină din data de 7 august, care va avea loc chiar în zodia Vărsător. Aceasta le va aduce nativilor motive de mulțumire și ocazia de a se face remarcați și de a fi apreciați pentru ceea ce sunt ei, cu adevărat.

Luna Nouă din data de 21 august le poate aduce un nou partener de viață, iar  intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, în data de 23 august, mai multă pasiune și implicare în cuplu.

Luna Nouă din 21 august poate aduce și noi colaborări profesionale, iar prezența Soarelui în zodia Fecioarei, o mărire de salariu sau alte avantaje la locul de muncă.

Totuși, Vărsătorii trebuie să țină cont de tranzitul retrograd al planetei Mercur în zodia Fecioară.

Acesta va începe în data de 13 august și va dura până la sfârșitul lunii, provocând întârzieri, amânări, rătăcirea unor documente sau renegocierea unor prevederi care păreau bătute în cuie.

Dar, în 26 august, Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Leu, protejând și viața sentimentală a Vărsătorilor, dar și colaborările lor profesionale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top