Connect with us
Horoscop lunar iunie 2017 Oana Hanganu. Previziunile astrologului Oana Hanganu pentru toate zodiile în această lună.

Știri

Horoscop lunar iunie 2017 Oana Hanganu. Două zodii au noroc la bani!

Horoscop lunar iunie 2017 Oana Hanganu. Crucea cardinală formată în iunie aduce transformări și schimbări pentru toate zodiile.

Berbecii călătoresc, au succes în profesie și noroc de bani. Din 21 iunie, prioritatea lor este familia. Apasă aici pentru horoscopul complet pentru Berbec!

Taurii câștigă mai mulți bani decât de obicei. Din 21 iunie, semnează contracte avantajoase. Apasă aici pentru horoscopul complet pentru Taur!

Gemenii  vânează oportunitățile. Trebuie să îi evite pe cei care îi distrag de la ce e important. Apasă aici pentru horoscopul complet pentru Gemeni!

Racii au oportunități extraordinare. Zodia lor face parte din Crucea cardinală care se formează în iunie. Apasă aici pentru horoscopul complet pentru Rac!

Leii își extind cercul de prieteni și rețeaua profesională. Trebuie să renunțe la dorința de a plăti polițe. Apasă aici pentru horoscopul complet pentru Leu!

Fecioarele au succes în carieră. Renunță la modestia exagerată, se promovează și își fac noi prieteni. Apasă aici pentru horoscopul complet pentru Fecioară!

Balanțele scapă de blocaje sau de ghinion. În sfârșit, Soarele strălucește cu adevărat pe strada lor. Apasă aici pentru horoscopul complet pentru Balanță!

Scorpionii călătoresc sau se mută în străinătate. În iubire, să nu-și facă planuri prea devreme! Apasă aici pentru horoscopul complet pentru Scorpion!

Săgetătorii primesc confirmarea succesului profesional. În cuplu au parte de multă pasiune. Apasă aici pentru horoscopul complet pentru Săgetător!

Capricornii spun exact ce gândesc și nu menajează pe nimeni. Atenție în cuplu! Apasă aici pentru horoscopul complet pentru Capricorn!

Vărsătorii trebuie să aibă așteptări și pretenții realiste când negociază orice contract. Apasă aici pentru horoscopul complet pentru Vărsător!

Peștii își cumpără o casă ori își schimbă locuința. În iubire, norocul începe să le surâdă. Apasă aici pentru horoscopul complet pentru Pești!

În luna iunie, toate zodiile sunt influențate de mai multe evenimente astrologice majore:

4 iunie: Marte intră în zodia Rac

Marte în Rac ne va îndrepta atenția către familie, tradiții, valori naționale, respectul față de înaintași.

5 iunie: Venus intră în zodia Taur

Venus patronează semnul Taurului și pentru că se află chiar în zodia Taur,  ne îndeamnă să ne trăim viața din plin și ne ajută să avem resursele necesare pentru asta.

6 iunie: Mercur intră în Gemeni

Mercur în Gemeni amplifică dorința și nevoia de comunicare, cheful de călătorii și de socializare.l

Se spune că Mercur este „în domiciliu” atunci când se află în zodia Gemeni pentru că aceasta este una dintre zodiile pe care le patronează (cealaltă este Fecioara).

9 iunie :

Lună Plină în zodia Săgetător

Luna Plină în Săgetător ne va îndrepta atenția spre alte țări și culturi, spre călătorii pe alte meleaguri,spre educație, învățământ și perfecționare profesională, spre religie și spiritualitate, legislație și dreptate.

Jupiter își reia mersul direct în Balanță

Jupiter va rămâne în Balanță până în octombrie, influențând relațiile, indiferent că este vorba de parteneriate de afaceri și colaborări sau de relații sentimentale.

16 iunie: Neptun în mers retrograd în zodia Pești, până în 22 noiembrie 2017.

Neptun retrograd înseamnă exces de sensibilitate, vulnerabilitate emoțională, idealism, visare, deziluzii din cauza unor așteptări nerealiste sau  speranțe exagerate.

21 iunie:

Solstițiul de vară

(începutul verii astronomice)

– Soarele intră în Rac

Soarele în Rac aduce familia, casa, căminul în prim plan, amplifică sensibilitatea, nostalgia, dorul de „vremurile bune de altădată”.

Mercur intră în Rac

Mercur în Rac ne ajută să comunicăm mai ușor cu familia și să preferăm timpul petrecut cu cei dragi, în locul „socializării”.

24 iunie: Lună Nouă în Rac

Iată cum în zodia Rac se întâlnesc  Soarele, Luna, Marte și Mercur. O combinație astrală care va influența tot ce ține de familie, neam, țară, casă, tradiție, istorie.

Iunie este una dintre cele mai dinamice luni din acest an și aduce fiecărei zodii măcar câte „un dram de noroc”.

Luna iunie este marcată de crucea cardinală care se formează pe segmentele Berbec (unde se află Uranus) – Balanță (unde e Jupiter) și Rac (unde e Marte) – Capricorn (unde se află Pluton) și care aduce transformări și schimbări de destin pentru toate zodiile.

Crucea cardinală din iunie amplifică viteza cu care se petrec lucrurile și ne cere să ne adaptăm, rapid, la nou.

Dar există și riscul apariției unor situații complicate, conflictuale și greu de controlat, al unor deziluzii și regrete.

De aceea, acum este nevoie de multă înțelepciune, echilibru și realism. Schimbarea este posibilă și necesară dar trebuie făcută „cu cap”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top