Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar iunie 2017 Oana Hanganu Leu

Horoscop lunar iunie 2017 Oana Hanganu Leu.Leii își extind cercul de prieteni și rețeaua profesională. Trebuie să renunțe la dorința de a plăti polițe.

Pentru Lei, primele 3 săptămâni din iunie sunt dedicate prietenilor dar mai ales extinderii cercului social și „rețelei profesionale”.În data 4 iunie, planeta Marte se va muta în zodia Rac, afectând „casa secretelor și trecutului” din astrograma Leilor.

Citește Horoscopul și pentru BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Acestora li se recomandă să lase în urmă trecutul, să nu se mai gândească la conflicte sau neînțelegeri mai vechi, să scape de frustrări, regrete sau de dorința de a plăti polițe.

Marte în Rac poate fi, pentru Lei, o perioadă foarte bună pentru meditație dar și pentru planuri de viitor, care vor putea fi puse în aplicare când Soarele va intra în zodia lor.

În 6 iunie,Venus va deveni,până în iulie, un aliat important pentru Leii care își construiesc sau vor să își consolideze cariera, iar din 7 iunie, Mercur îi va ajuta pe nativi să își facă noi prieteni.

În data de 9 iunie va fi Lună Plină în Săgetător și Jupiter va reveni la mersul direct în zodia Balanței.

Pentru Lei, ziua de 9 iunie va avea un puternic impact în plan personal: Luna Plină va aduce schimbări în viața lor sentimentală, iar Jupiter îi va ajuta să comunice mai eficient cu cei din jur, în special cu partenerul/partenera de viață.

În relația de cuplu, eventualele tensiuni vor putea fi analizate și „soluționate”, Jupiter accentuând dorința de armonie și de pace în familie.

Zilele din preajma datei de 9 iunie sunt excelente și pentru o mini vacanță în doi , pentru distracție și relaxare.

În agenda Leilor pe luna „Cireșar”, importante sunt și zilele de 21 și 24 iunie.

În 21 iunie, Soarele va intra în zodia Rac, însoțit de Mercur, planeta Comunicării și Afacerilor, iar în 24 iunie va fi Lună Nouă în zodia Rac.

Aceste evenimente astrologice vizează „casa Secretelor și trecutului” din astrograma Leilor, care trebuie să se pregătească, acum, pentru luna iulie, când vor fi vedetele zodiacului.

Din 21 iunie, Leii trebuie să își stabilească obiectivele profesionale și strategii eficiente, trebuie să își analizeze resursele și să își evalueze aliații și adversarii și să își găsească posibili protectori și susținători.

În tot acest „proces de evaluare”, există o avertizare care vine din partea lui Neptun retrograd: Leii trebuie să fie cât mai obiectivi! Altfel, vor miza pe cine nu trebuie și, mai târziu, vor fi dezamăgiți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top