Connect with us
Horoscop lunar iunie 2018 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar iunie 2018 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop lunar iunie 2018 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii fac schimbări în relația cu prietenii și rețeaua profesională, dar și în planurile pe termen lung. În iubire și relația cu copiii au parte de armonie.

Horoscopul lunii iunie 2018 pentru zodia Berbec pune accent pe socializare și comunicare. În primele 3 săptămâni din iunie, Soarele se va afla în sectorul Comunicării din astrogramă, iar Marte, planeta care îi patronează pe Berbeci, se va afla în sectorul Prietenilor, al rețelelor profesionale și al planurilor pe termen lung.

BERBEC | TAUR GEMENI |

RAC LEU FECIOARA BALANTA |

SCORPION SAGETATOR CAPRICORN|

VARSATOR PESTI

În sectorul Comunicării va avea loc și Luna Nouă din data de 13 iunie, care le va aduce nativilor Berbec invitații la diferite evenimente, le va accentua dorința de socializare și interesul pentru studii sau călătorii și, în cazul unor negocieri de afaceri, le va aduce succes.

În ziua de 14 iunie, Venus, planeta Iubirii, va ajunge în zodia Leu și în sectorul Iubirii din astrograma Berbecilor, unde va rămâne până în iulie, aducându-le noroc în dragoste și armonie în relația cu copiii sau succes în proiecte care le pun în valoare creativitatea.

În 21 iunie, Soarele va intra în zodia Rac și, timp de o lună de zile, va influența sectorul Casei și al Familiei din astrograma Berbecilor. Unii nativi se vor muta în casă nouă, alții își vor face mai mult timp pentru cei dragi, în timp ce alți nativi își vor întemeia o familie sau se vor gândi serios la asta.

În plus, prezența planetei Mercur în Rac (din data de 12 iunie) le va aduce noroc și nativilor care vor dori să cumpere sau să vândă o casă ori să înceapă o afacere de familie.

În 27 iunie, Marte, planeta Acțiunii, va intra în mers retrograd în zodia Vărsător și va impune reevaluarea cercului de prieteni, restabilirea obiectivelor personale pe termen lung sau schimbări în colaborări profesionale.

În 28 iunie va fi Lună Plină în zodia Capricorn, moment excelent pentru cariera Berbecilor. Pentru unii nativi, succesul din carieră va însemna nu doar bani în plus, ci și responsablități suplimentare, dar și mai multă apreciere și mai mult respect din partea colegilor.

În 29 iunie, planeta Mercur va ajunge în zodia Leu și în ”casa Iubirii” din astrograma Berbecilor, care își vor exprima sentimentele, vor face declarații și nu vor rata nicio ocazie de a călători împreună cu persoana iubită și cu copiii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top