Connect with us
Horoscop lunar iunie 2018 SĂGETĂTOR - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar iunie 2018 SĂGETĂTOR – Oana Hanganu

Horoscop lunar iunie 2018 SĂGETĂTOR – Oana Hanganu. Săgetătorii depășesc orice tensiune, tabu sau barieră în plan sentimental, iar în plan financiar, le merge din plin. Favorizate de astre sunt și călătoriile și parteneriatele profesionale.

Horoscopul lunii iunie 2018 pentru zodia Săgetător anunță o nouă relație sentimentală sau un nou început în relația existentă, sprijin financiar din partea prietenilor sau a partenerului, dar și o iubire de departe pentru nativii singuri.

BERBEC | TAUR GEMENI |

RAC LEU FECIOARA BALANTA |

SCORPION SAGETATOR CAPRICORN|

VARSATOR PESTI

În prima parte a lunii, planeta Mercur se va afla în zodia Gemeni și va favoriza comunicarea în cuplu, dar și parteneriatele profesionale. În 12 iunie Mercur va intra în zodia Rac și îi va ajuta pe Săgetători să primească finanțările necesare sau să depășească orice barieră sau tabu în relația sentimentală.

În data de 13 iunie va fi Lună Nouă în zodia Gemeni. Aceasta le va aduce nativilor un nou parter de viață sau un nou început în relația existentă, dar și noi colaborări profesionale sau o nouă dinamică în colaborările existente.

În 14 iunie, Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Leu și va activa în ”casa Străinătății” din astrograma Săgetătorilor.

Astfel, nativii singuri s-ar putea îndrăgosti de o persoană din străinătate, iar cei care au, deja, pe cineva, vor pleca în vacanță alături de persoana iubită. Venus în Leu le va purta noroc și Săgetătorilor care au examene sau interviuri de angajare trecute în agenda lunii iunie.

În 21 iunie Soarele va intra în zodia Rac și va marca începutul unei perioade cu multe șanse din punct de vedere financiar: timp de o lună de zile, Săgetătorii vor primi cadouri sau bonusuri, vor fi premiați la locul de muncă sau vor face rost de banii necesari pentru diferite proiecte sau pentru călătorii.

În 27 iunie planeta Marte va intra în mers retrograd în zodia Vărsător și le va cere Săgetătorilor să dea dovadă de tact și înțelegere în relația cu frații sau cu vecinii, iar în călătorii, să fie mai calmi și mai răbdători.

În 28 iunie va fi Lună Plină în zodia Capricorn. Aceasta va influența în mod pozitiv ”casa Banilor” din astrograma Săgetătorilor. A doua zi, Mercur, planeta Călătoriilor, va intra în ”casa Străinătății” și în sectorul călătoriilor din astrograma Săgetătorilor, anunțând un sfârșit de lună plin de dinamism și noroc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top