Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Taur - Oana Hanganu. Previziunile astrologice săptămânale pentru nativii Taur.

Știri

Horoscop lunar mai 2017 Oana Hanganu – TAUR

Horoscop lunar mai 2017 Oana Hanganu – TAUR. În luna mai, Taurii sunt favorizați de astre. (Vezi horoscopul pentru celelalte zodii la final de articol).

Pentru Tauri,  luna mai va fi cea mai norocoasă perioadă din an. Până în data de 20 mai, Soarele se va afla chiar în zodia lor, îndemnându-i să se preocupe mai mult de propria prsoană, de propriile aspirații și de propriile proiecte, să învețe să se aprecieze cu adevărat și să se bucure, cu adevărat, de viață.

Din 20 mai, Soarele se va muta în zodia Gemeni și în „sectorul Financiar” din astrograma Taurilor, acolo unde se află, încă din 21 aprilie, „planeta Acțiunii”, Marte.

Taurii vor primi bani, dar câștigurile lor se vor baza mai puțin pe noroc sau pe ajutorul rudelor ori resursele partenerului de viață și mai mult pe forțele și acțiunile proprii.

Taurii vor avea idei strălucite, vor evalua corect șansele unor afaceri și își vor folosi, în mod înțelept, resursele. Planeta Afacerilor, Mercur, se va muta în zodia lor în data de 16 mai și va deveni un aliat de nădejde pentru nativi.

Aceștia vor acționa la momentul potrivit, vor elabora adevărate steategii și vor obține rezultatele dorite. Marte, care este și „planeta Războiului”, îi va ajuta în acest sens.

Mai mult, Marte îi va mobiliza pe Tauri să își ceară drepturile și să își apere interesele. Nativii vor avea mai multă energie și vor munci mai mult, dar vor cere ca munca lor să fie corect recompensată.

Nu vor mai sta peste program, nu își vor mai lua, de lucru, acasă și nu vor mai îndelplini sarcinile altcuiva, decât  dacă vor fi plătiți pentru asta. Și, pe termen lung, vor avea doar de câștigat.

Iar Luna Nouă din data de 25  va veni cu o veste bună legată de finanțele nativilor Taur. Aceștia  pot obține o mărire de salariu sau pot fi premiați pentru rezultatele obținute.

În ceea ce privește viața personală, Taurii singuri își pot întâlni sufletul-pereche chiar în această lună, în preajma zilei de 11 mai.

Atunci va fi Lună Plină în zodia Scorpion și în „casa parteneriatelor” din astrograma lor.

Luna Plină din 11 mai sporește șansele Taurilor singuri de a-și găsi un partener și s-ar putea ca o relație de afaceri sau o prietenie mai veche să se transforme într-o poveste de dragoste.

Pentru Taurii care au, deja, o relație, ziua de 11 mai poate veni cu un moment de împlinire, cum ar fi dorința de oficializare a relației sau nașterea unui copil. Sau, pur și simplu, cu mai multă afecțiune și dăruire și cu planuri de viitor.

Venus, planeta Iubirii, se află în zodia Berbec, unde va sta până la începutul lunii iunie. Iar Venus este nu doar „Planeta Iubirii”, ci și planeta care îi patronează pe Tauri.

Aflată, acum, în zodia Berbec, planeta Venus ocupă „casa secretelor și trecutului” din astrograma Taurilor.

Asta înseamnă că unii nativi pot trăi, până în iunie, o iubire secretă sau, pentru cei care au o relație „cu vechime”, că se pot „reîndrăgosti”.

Dar, prezența planetei Venus în zodia Berbec poate reprezenta, pentru Tauri, și un avertismeng legat de sănătate, cu atât mai mult cu cât, în „casa Sănătății” din astrograma lor se află Jupiter retrograd.

Această combinație astrală cere schimbări în ceea ce privește stilul de viață și regimul alimentar al nativilor care trebuie să își „reevalueze” în primul rând dieta și, cu ajutorul unui specialist, să aleagă un regim alimentar cu adevărat sănătos.

Horoscop luna mai 2017 BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top