Connect with us
Horoscop săptămânal 11 - 17 iunie 2018 Oana Hanganu. Racii își răsfață copiii

Știri

Horoscop lunar mai 2018 Oana Hanganu. Uranus intră în semnul Taurului. Schimbări și surprize pentru zodii

Horoscop Oana Hanganu mai 2018. Planeta Uranus intră în zodia Taur. Află ce aduce pentru zodia ta.

Horoscopul lunii mai 2018 este marcat de următoarele evenimente astrologice importante care vor influența toate zodiile:

13 mai: Mercur intră în zodia Taur;

15 mai: Luna Nouă în zodia Taur;

15 mai: Uranus intră în zodia Taur;

16 mai: Marte intră în zodia Vărsător;

19 mai: Venus intră în zodia Rac;

21 mai: Soarele intră în zodia Gemeni;

29 mai: Lună plină în zodia Săgetător;

30 mai: Mercur intră în zodia Gemeni.

Horoscop Oana Hanganu mai 2018. Află cum va fi ultima lună de primăvară pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

Apasă pe zodia ta pentru a vedea previziunile complete

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Berbecii se fac remarcați în cercul profesional, luptă pentru o cauză în cadrul unei organizații sau își consolidează rolul de lider în cadrul unui grup. Prietenii pot fi deranjați de ambițiile Berbecilor, de tendința de a se impune sau chiar de succesul acestora.

Taurii trebuie să renunțe la persoane sau situații care nu le mai sunt de folos. Din 15 mai, viața lor începe să se schimbe cu adevărat. În cuplu e nevoie de tact și răbdare, pentru a nu reactiva sau amplifica probleme din trecut.

Gemenii se îndrăgostesc la prima vedere de cineva care le poate da viața peste cap. În carieră, apar oferte ce trebuie bine analizate, mai ales dacă vin din partea unor foști angajatori. Norocul le va surâde cu adevărat după data de 21 mai.

Racii pot obține banii de care au nevoie pentru proiectele personale sau mărirea de salariu pe care sunt convinși că o merită. În plan personal, Racii acordă o mai mare atenție propriei imagini și mulți pot opta pentru o schimbare de look. Financiar, e mai bine din 16 mai.

Leii încep o etapă de schimbări majore în carieră în 15 mai, când Uranus, planeta Schimbărilor neașteptate, va intra în sectorul carierei din astrograma lor. În iubire, șansa este de partea lor la sfârșitul lunii. Tot atunci vin vești bune pentru cei ce doresc să devină părinți.

Fecioarele singure se îndrăgostesc de cineva din străinătate, renunță la tot și își urmează iubirea. Cele care au o familie călătoresc mai mult cu cei dragi. În plan profesional, Fecioarele fac demersurile necesare pentru a obține un job mai bun, o promovare sau pentru a-și lansa propria afacere.

Balanțele au parte de surprize în relații. De exemplu, un fost partener vrea să revină în viața lor sau un fost angajator le propune o colaborare. Din 15 mai, pentru Balanțe începe o perioadă de 7 ani, cu mari schimbări și mari surprize în plan financiar.

Scorpionii primesc vești importante despre sănătatea personală sau a cuiva drag. În plan profesional, au nevoie prudență pentru că se află pe un teren alunecos. E bine să nu își provoace șefii! În familie pot apărea tensiuni din cauza unor probleme juridice legate de o casă.

Săgetătorii vor schimbare în plan profesional: unii vor alt loc de muncă, alții vor un alt domeniu de activitate, iar alții vor să renunțe la statutul de angajat și să aibă afacerea lor. Marte îi face mai combativi, iar Venus îi ajută să atragă în viața lor oameni foarte generoși.

Capricornii pun accent pe viața sentimentală: unii se îndrăgostesc la prima vedere, alții se întorc la fosta iubire, în timp ce alții încearcă să revitalizeze relația de cuplu. În plan financiar, își apără foarte eficient interesele și veniturile (mai ales pe cele obținute prin muncă proprie).

Vărsătorii au puterea de a fi sinceri și de a renunța, în sfârșit, la falșii prieteni. La job sunt apreciați și promovați, iar cei singuri își pot întâlni sufletul-pereche. Din 15 mai, pentru viața de familie începe o perioadă de 7 ani, cu mari schimbări, surprize și transformări.

Peștii primesc invitații la tot felul de evenimente, călătoresc în interes de afaceri și primesc informații interesante despre prieteni și colaboratori. În plan sentimental, Cupidon le dă târcoale celor singuri, iar Venus aduce armonie în cuplurile ”cu vechime”. Luna se încheie cu vești bune și succes în carieră.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top