Connect with us
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – VĂRSĂTOR

Până în 20 martie, „casa Banilor” din astrograma dvs se bucură de susţinerea Soarelui, aflat în zodia Peşti.
În plus, vă bucuraţi de sprijinul planetei Marte care se află în sectorul comunicării şi vă „împinge de la spate” să acţionaţi, să nu mai aşteptaţi o ofertă de colaborare sau doar să visaţi la o afacere. Marte vă obligă să faceţi primul pas şi răspunsul astrelor nu se va lăsa aşteptat multă vreme.

Tot în sectorul Comunicării se află, acum, planeta Venus, iar asta înseamnă că demersurile dvs vor fi apreciate. Din 4 martie, Venus intra în mers retrograd şi s-ar putea ca succesul dvs să aibă legătură cu o persoană cu care aţi colaborat în trecut sau că, abia acum, o promisiune care v-a fost făcută cândva poate fi onorată.

Horoscop lunar Martie VĂRĂSTOR – Nativii din Vărsător vor primi sprijin din străinătate

Jupiter, Marele Benefic, se află acum în zodia Balanţei şi în Casa a IX-a a astrogramei dvs. Asta înseamnă că puteţi primi sprijin de la cineva din străinătate sau care călătoreşte mult peste hotare.

Dar Jupiter în Balanţă vă ajută de asemenea, să vă construiţi o carieră de succes în domeniul comunicării, diplomaţiei sau medierii.

După data de 20 martie, Soarele intră în zodia Berbec vă „activează” sectorul comunicării al afacerilor şi al călătoriilor, iar, după Luna Nouă din 28 martie şi mutarea lui Mercur în semnul Berbecului, aveţi noroc în toate demersurile legate de casă şi familie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top