Connect with us
Horoscop Minerva 19-25 august BALANȚĂ. Totul îți merge de minune

Știri

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – BALANȚĂ

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – BALANȚĂ. Pentru Balanță, februarie va fi o perioadă extrem de importantă și semnificativă. Acum vor învăța să aibă încredere în oameni.

Saturn, planeta însingurării și a egoismului, deși acum este în domiciliu pentru Balanțe este exaltat și va juca rolul liderului ceresc pentru elementul de aer, iar Venus, care este stăpâna lor, le va fi favorabilă.

Horoscop februarie 2019

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

În stadiul actual, prietenii ar trebui să ajungă în prim plan – nu rudele, ci prietenii cu care nu au legături de sânge. Poate fi un moment luminos, uneori ambiguu, care va necesita o înțelegere clară din partea lor și a celor din jurul lor. Da, va exista o sumă de condiții psihologie, chiar existențialiste și nu vor putea să își exprime opiniile, dar creează premizele exprimării lor.

Printre altele, acum nu trebuie să înceteze să încerce să se ajute pe sine. De asemenea, este foarte important să poată fi ajutați. Vechea înțelepciune spune că o persoană care nu poate accepta o mână de ajutor în vremuri de necaz nu este în măsură să îi ajute pe cei din jurul lui. Februarie va dovedi validitatea acestei afirmații.

În ce privește finanțele, februarie va fi deosebită, deși nu ar trebui să se aștepte la bonusuri speciale. Șansele de a câștiga nu sunt atât de mari, în special pentru cei care lucrează pentru ei. Dacă nu lucrează pentru ei, vor trebui să colaboreze cu colegii.

Pe de altă parte, vor înțelege că nu vor face față sarcinilor curente singuri. În esență, nu este nimic rău sau neobișnuit în legătură cu acest lucru. În plus, dacă fac totul corect, vor câștiga noi aliați sau chiar prieteni!

Cât despre Balanțele care au propria afacere, se vor confrunta cu anumite provocări. În acest caz vor trebui să aibă încredere în partenerii lor, dar înainte de semnarea oricăror documente importante, să verifice întotdeauna ce semnează, deoarece există un risc sporit de neglijență.

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – BALANȚĂ

În plus, într-un anumit moment li se pare că se joacă murdar cu ei. Să facă un efort pentru a testa acest lucru și, dacă nu pot atunci, să nu riște.

În ceea ce privesc relațiile, februarie le va oferi o mulțime de oportunități. După cum am menționat deja, Balanțele vor învăța să aibă încredere în oameni. Pentru unii, această lecție va fi evidentă. În anumite circumstanțe vor accepta ajutorul cuiva și vor obține un rezultat pe care nu l-ar putea realiza singuri.

Cu toate acestea, pentru alții, soarta a pregătit un joc mai delicat, așa că să fie atenți și ochii larg deschiși. În acest sens, atenția lor va fi instrumentul principal pentru a afla mai multe despre sine și despre lumea din jurul lor.

Să insiste pe armonia absolută. Și chiar dacă acest lucru pare prea patetic, în realitate este absolut corect.

Când vine vorba despre mediul familial, să nu se grăbească să ia decizii spontane. În mod ideal ar trebui să petreacă cât mai mult timp posibil cu ei.

Poate că vor găsi tot ce trebuie să știe despre ei. Să nu uite zicala că poți trăi o viață alături de un om și nu-i cunoști toate secretele. Pe de altă parte, dacă vor să fie fericiți nu este necesar să știe chiar totul.

Balanțele singure se pot aștepta la aventuri interesante, pline de viață și distracție. Dar vor trebui să insiste pe inițiativă, altfel vor mânca prea puțin din felia de fericire.

Horoscop februarie 2019

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top