Connect with us
Horoscop 19-25 Minerva - Fecioara

Știri

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – FECIOARĂ

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – FECIOARĂ. În februarie, Fecioarele vor trebui să aibă încredere în sentimentele lor mult mai mult decât o fac de obicei. Şi asta deoarece, acum, Mercur, stăpânul lor planetar, nu este într-o poziţie care să îi poată ajuta. În același timp Saturn, stăpânul tuturor semnelor de pământ, le va oferi sprijin amplifincându-le ceea ce noi numim al șaselea simț.

Asta înseamnă că dacă circumstanţele nu sunt dintre cele mai favorabile, deşi simt că au toate atuurile de partea lor, atunci nu mai are niciun rost să se chinuie şi să verifice şi să analizeze totul de zeci de ori.

Horoscop februarie 2019

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Va fi un moment bun, în sensul că nici un semn de pământ nu se va afla în situația ca timpul să lucreze împotriva lor. Nici Fecioara nu va fi o excepție, dar spre deosebire de majoritatea semnelor, ea va trebui de multe ori să ia parte la adevărate aventuri.

Per ansamblu, perioada promite să fie moderat dinamică și pozitivă. Nu pot fi probleme grave decât dacă refuză să aibă încredere în sine sau dacă sunt fanatici în mod nejustificat.

Atenţie că implicarea prea profundă într-o anumită problemă ar putea fi periculoasă, în primul rând, pentru echilibrul lor spiritual.

În ceea ce privesc finanțele, februarie ar putea fi un moment favorabil pentru Fecioare. Este o perioadă bună pentru încheierea de acorduri, pentru a semna documente și contracte importante. Bineînțeles, vorbim despre decizii cântărite și bine gândite.

Dacă au propria afacere și doresc să facă o pauză şi să transfere autoritatea lor altcuiva, este puţin probabil să urmeze o creștere a profiturilor. În momentul de față, cel mai bine ar fi să acționezi independent, personal, deoarece în acest fel vei fi capabil să rezolvi orice problemă.

Această observație este, de asemenea, importantă pentru Fecioarele care nu au propriile afaceri. Printre altele, ei sunt tipul de oameni care ar trebui să se străduiască pentru autonomie. Nu pentru independență, ci pentru autonomie, să facă distincţia între cele două concepte!

Chiar dacă au un loc de muncă obișnuit nu înseamnă că trebuie să realizeze fiecare proiect la cererea altcuiva. Acum pot face totul în așa fel încât să aibă suficiente resurse proprii. Va fi dificil, asta e sigur, dar rezultatul merită cu siguranță efortul.

Vor să facă progrese la locul de muncă, acțiunile lor ar putea deveni un catalizator important pe acest drum, deci nu ar trebui să subestimeze propriile oportunități sau propriul potențial.

Dacă rămân într-o poziție servilă, nu se vor dezvolta deloc și, ca urmare, nu numai că vor rămâne blocaţi acolo, dar se vor duce în jos.

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – FECIOARĂ

Este important să înțeleagă clar ce doresc, dar, pe de altă parte, nu va fi un moment în care toate mijloacele să fie bune pentru atingerea scopurilor. Am menționat deja, că ar trebui să îşi permită să fabuleze fără a se lăsa copleșiţi de sentimente, deși, acum, vor avea dreptate în multe privinţe.

Fecioarele căsătorite ar trebui să aibă încredere în sentimentele lor, dar trebuie să aibă grijă şi la noile cunoștințe. Să nu se grăbească să aducă acasă prieteni noi, să nu încerce să dovedească nimic nimănui, să fie cât mai naturali posibil.

O altă strategie bună pentru etapa actuală ar fi să aștepte și să dea o lovitură bine calculată. Să-şi conserve puterea și nervii până la momentul necesar și apoi să facă tot ce aveau nevoie, fără să lase loc de ambiguităţi.

Este o strategie la îndemână, care nu îi va lăsa să facă greșeli într-un moment critic. Și, deși în acest caz ideea de moment critic pare extrem de vagă, ar putea totuși să se afle în situații dificile, în primul rând în relațiile cu cei dragi. Dar aici, cel mai important lucru este să nu reacționeze extrem și uneori să fie de acord cu poziția celuilalt.

Horoscop februarie 2019

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top