Connect with us
Horoscop Minerva perioada 9 - 15 septembrie 2019 GEMENI - Neînțelegeri la locul de muncă

Știri

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – Gemeni

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – GEMENI. În februarie, Gemenii vor avea o dorință copleșitoare de a schimba ceva în lumea din jurul lui. Acest lucru va fi similar cu maximalismul tineresc, iar combinația dintre Saturn și Lună va fi responsabilă pentru acest lucru.

Poziția acestuia va avea o semnificație fundamentală, deoarece în această lună va deveni liderul ceresc al elementului lor, aerul. Dacă într-adevăr trebuie să facă ceva, ceva neobișnuit, dar cu adevărat original, în niciun caz nu trebuie să renunțe la ideile lor doar pentru că celor din jur nu le place.

Horoscop februarie 2019

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Pe de altă parte există o restricție – acțiunile lor nu ar trebui să interfereze cu cele ale altor persoane, altfel succesul le va întoarce spatele, iar apoi, indiferent de efortul pe care îl vor depune, nu va mai avea acelaşi impact.

În ansamblu, această lună va fi bună pentru orice schimbare. Pentru unii oameni va fi suficient să cumpere câteva perechi de pantaloni sau cămăși, alţii se vor concentra pe achiziții mai mari. Cu siguranță acest lucru nu înseamnă că unii sunt mai buni și alții mai răi. Fiecare cu ce este al lui, cum se spune, și februarie le va arăta adevărul acestei afirmații.

Este adevărat că astrele le recomandă: înainte de a se gândi la schimbări, să se întrebe dacă chiar au nevoie de toate acestea.

În domeniul afacerilor, ar face bine să verifice totul de mai multe ori, mai ales dacă lucrează pentru ei. Poziția lui Mercur va fi destul de încrezătoare, dar nu cea mai dinamică sau pozitivă, deși cu siguranță vor fi schimbări, indiferent de ceea ce vor (sau nu vor).

Gemenii care au afaceri sunt sfătuiți de către astre să privească mai departe decât de obicei. Ar putea fi logic să se concentreze nu numai pe parteneri, ci și pe concurenți. În acest sens, vor contribui la o analiză, interpretare și comparație corespunzătoare, coerente.

Cu alte cuvinte, să abordeze problema dintr-o perspectivă pur științifică!

Dacă nu lucrează pentru ei, vor avea toate oportunitățile de a-şi îmbunătăți situația financiară, chiar neaşteptat de bine. Pentru a face acest lucru nu trebuie decât să dorească să facă schimbări acționând la momentul și locul potrivit.

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – GEMENI

Lucrul important este să nu se grăbească, deoarece vor avea suficient timp. În caz extrem, îşi pot schimba locul de muncă și dacă au îndoieli în legătură cu acest lucru înseamnă că nu se cunosc prea bine și că trebuie să schimbe acest lucru.

Este puțin probabil ca cineva să intervină în mod deliberat, dar, în anumite momente, circumstanțele s-ar putea desfășura într-o oarecare măsură diferit de modul în care au sperat. Nu este o problemă majoră, dar dacă nu acordă atenție unor astfel de detalii minore ar putea pierde ceva important.

În ceea ce privesc relațiile personale, februarie va fi un moment moderat, dar interesant pentru nativii Gemeni. Este posibil să apară conflicte și va trebui să le acorde o atenție sporită.

În primul rând, pot face față acestor conflicte destul de rapid și de simplu, dar le vor oferi o experiență unică. În al doilea rând, în acest fel vor fi capabili să înceapă procesele care ar putea duce în cele din urmă la cele mai radicale schimbări din viața lor.

Să pună inimă în tot ceea ce este mai bine și să fie ei! Se pot aștepta la o dezvoltare majoră, pe mai multe planuri. Desigur, vor sublinia asta, poate fără să realizeze acest lucru, dar este normal și nu trebuie să îl prezinte greșit.

Dacă sunt dispuşi să facă noi cunoștințe, februarie va fi un moment excelent pentru a uita vechile resentimente și pentru a face un pas înainte. Ar putea, într-adevăr, să întâlnească o persoană foarte importantă care le va schimba literalmente viața.

Dar chiar dacă acest lucru nu se întâmplă imediat, nu trebuie să fiți dezamăgiţi dacă ceva sau cineva nu corespunde așteptărilor proprii.

Uneori, dezamăgirea este necesară pentru a înțelege un adevăr important. În caz contrar, pur și simplu nu vor avea șansa de a se regrupa pentru a face față altor sarcini radicale.

Astrele îi sfătuiesc pe cei căsătoriți să urmeze dorințele inimii, dar să nu uite de ceea ce este cu adevărat important pentru ei.

Horoscop februarie 2019

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top