Connect with us
Horoscop Minerva perioada 9 - 15 septembrie 2019 LEU - Câstiguri materiale si financiare

Știri

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – Leu

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – LEU. În februarie Leul va fi condus literalmente de soartă. Poziția Soarelui, stăpânul lor, va fi deosebit de puternică, în timp ce Pluto își va pierde toată energia pozitivă. În ansamblu, vom obține o combinație interesantă, ceea ce indică o atitudine absolut neutră față de circumstanțe.

Cu alte cuvinte, în stadiul actual al vieții, practic nu vor întâlni nicio referire la modul de acțiune, dacă este corect sau greșit. Pot apărea dificultăți și conflicte în familie, dar, aproape, în toate aceste situații niciun factor extern nu va avea un efect asupra lor.

Horoscop februarie 2019

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Este posibil ca mai mulți Lei care de la naștere s-au obișnuit să lupte pentru locul lor sub soare, să aibă un șoc. Cu toate acestea, va trebui să se conformeze nu au ce face, dar, în acelaşi timp, nu va fi atât de dificil să o facă, deoarece dinamica lunii nu va fi atât de semnificativă pentru ei personal.

Evoluția radicală poate avea loc numai dacă ei decid că acestea sunt necesare pentru ei. Chiar şi acum, când vorbim de dinamica slabă a perioadei care le va menține status quo-ul, afirmația nu garantează stabilitatea.

Cu alte cuvinte, pentru a-şi menține pozițiile, nu va fi suficient să evite mișcările inutile, ci vor avea nevoie de ceva mai mult. Ceea ce au nevoie este de fapt o chestiune pur individuală, care va fi diferită în fiecare situație.

În zona profesională, Leul va avea cu siguranță ceva de care să fie preocupat. Cu toate acestea, în februarie nu trebuie să se aștepte să aibă vreo realizare extraordinară. Pe de altă parte, totul este în propriile mâini, iar adevărul este că vor trebui să facă un efort pentru a obține o creștere semnificativă.

În ansamblu, sectorul financiar va fi stabil sau va crește, dar nu se anunţă vreo perioadă de criză. Cu toate acestea, acum ar fi mai bine să întârzie efectuarea oricăror achiziții importante. În plus, să depună ceva eforturi pentru a-şi planifica acțiunile cât mai precis posibil, deoarece, obiectiv, este posibil să nu aibă suficiente resurse pentru tot ce doresc să facă.

Leii care au propriile afaceri sunt sfătuiți să descidă bine ochii, pentru că anumite circumstanțe pot începe să se manifeste ca să spun așa. Și dacă acest lucru îi găseşte nepregătiţi este posibil ca şi rulmenții să fie gripaţi.

Cei care nu lucrează pentru ei nu trebui să acţioneze în forţă deoarece colegii vor fi deosebit de sensibili. Bineînţeles, acest lucru nu înseamnă că trebuie să păstreze totul în ei dacă consideră că au ceva de spus şi trebuie să intervină. Trebuie doar să facă un efort ca să îşi aleagă cuvintele mai atent și acestea să fie cât se poate de neutre.

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – LEU

Nu va fi dificil, pentru că acest lucru îi va ajuta să evite posibilele probleme. Ar face mai bine să nu escaladeze conflictele, mai ales dacă acestea vizează o creștere salarială nu neapărat doar a lor cât a întregului colectiv.

În ce priveşte partea relaţională pentru Lei va fi mult mai dinamică și posibil cea mai importantă zonă de lucru. Mai exact, acest aspect al vieții lor ar putea deveni deosebit de importantă dacă vor asta.

Leii singuri se pot bucura pur și simplu de viață și pot merge în oricare dintre aventurile prietenilor. Sigur, trebuie să-şi păstreze capul pe umeri, dar în anumite momente o mică nebunie nu le va face niciun rău.

Pentru Leii căsătoriţi, februarie va fi o perioadă interesantă, pentru că se pot aștepta la evenimente importante. Nu este necesar să îi implice direct, dar implicarea va fi în cele din urmă semnificativă pentru viitorul lor.

Și dacă pot, să gândească înainte. Iar dacă nu au se întâmplă nimic, atunci trebuie doar să aibă încredere în cei dragi. În ansamblu, perioada va fi una bună, iar aspectele negative pot fi provocate numai de încăpățânarea și de lipsa de voință de a face față problemelor familiale importante. A, şi încă ceva. Să fie atenţi atunci când îşi aleg noii prieteni.

Horoscop februarie 2019

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top