Connect with us
Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 - PEȘTI

Știri

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – PEȘTI

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – PEȘTI. Pentru nativii Peşti, februarie va fi un moment destul de calm, dar va avea propriile trăsături caracteristice, de care ar trebui să ţină cont.

În primul rând trebuie remarcat faptul că stăpânul lor, Jupiter, îi va putea ajuta în acest moment, deoarece va ocupa o poziție bună. Cu toate acestea, excentrica semnului, Venus, va fi puternică din cauza poziției Soarelui în semn de Apă.

În general, va fi o scenă surprinzător de colorată și neobișnuită, ceea ce indică faptul că în această lună câştigurile financiare vor vorbi. Acest lucru nu înseamnă că veți câștiga brusc la loterie, dar dacă pentru o perioadă lungă de timp ați făcut același lucru de mai multe ori, rezultatele acum vor fi cu mult mai spectaculoase.

Este greu să descrii mai exact această previziune. Pe frontul romantic este foarte probabil ca Peştii singuri să reuşească în cele din urmă să atragă atenția persoanei la care visează.

Peştii căsătoriți şi cu copii se vor ocupa de conflicte vechi, iar când vine vorba de muncă, vor reuși să obțină poziția râvnită. Desigur, toate acestea sunt relative și individuale, în funcţie de tema natală a fiecăruia, deci nu trebuie să se aștepte ca viața lor să fie conformă cu ceea ce spun.

Vor trebui să depună eforturi pentru a realiza ceva semnificativ, dar chiar și cu un efort minim din partea lor, vor fi în siguranță şi nu vor avea parte de crize, cel puțin. Poate că îi așteaptă şi câteva veşti importante, aşa că să nu îşi ascundă emoțiile dacă întâlnesc ceva neașteptat.

Dacă vorbim despre profesie, în detaliu, în această privință, februarie le va permite cu siguranță să facă ceea ce au dorit să facă de mult timp. Pentru acei Peşti care au propriile lor afaceri, va fi o şansă bună să se odihnească, să lase lucrurile să curgă, delegând conducerea afacerii altcuiva.

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – PEȘTI

Doar să fie atenți atunci când trebuie să îşi aleagă mâna dreptă, pentru că nu este ceva care să le permită să greșească. Pe de altă parte, dacă nu au îndoieli, înseamnă că nu au de ce să îşi facă griji, nu trebuie să forțeze situația. Acesta este doar un avertisment, nimic mai mult.

Când vine vorba despre Peştii care sunt angajaţi, poate ca pentru acești nativi februarie să fie cu adevărat una de destin. Să încerce ceva nou, dar să nu se oprească.

Dacă văd o ocazie bună, să profite de ea, indiferent de ce spune alţii. Cei care ţin la ei, vor fi de partea lor, indiferent de ce se întâmplă. Acum îşi pot permite riscuri, să se arunce total în ce vor să facă, să se joace cu soarta lor.

Bine, un astfel de comportament nu vine în mod natural la Peşti, dar uneori trebuie să înveţi să te abaţi de la propriile reguli și să se împotrivească propriilor tabieturi. Dar o parte din ei reacţionează, arată că un pic de răzvrătire îi va ajuta să renunțe la vechile stereotipuri şi să privească la realitatea din jurul lor.

Și cine știe ce perspective promițătoare vor vedea … Nu trebuie însă să ia totul ca pe un apel la acțiune! Trebuie să o facă diferenţiat, în funcţie de ce aleg, mai ales dacă decizia este legată de o anumită aventură riscantă, nu este recomandabil să se oprească brusc, ci să gândească.

Perspective promițătoare pentru Pești

În ceea ce privește relațiile personale, februarie ar putea fi un moment deosebit de interesant pentru Peşti. Nu le pot spune că ceva nebunesc se va petrece, dar vor avea parte mai mult decât suficient de momente picante.

Pentru Peştii căsătoriți, aceasta va fi o perioadă liniștită și calmă, când nimeni nu le va provoca neliniște, nu vor dovedi nimic sau nu vor fi provocaţi. Pot apărea unele conflicte noi în familie, dar este puțin probabil să devină o problemă.

Cel mai important este să reacționeze la toate acestea în timp util. Să nu aştepte, ci să dovedească ce vor, pentru că Venus este de partea lor, iar asta înseamnă că nu vor veni momente mai bune dacă păstrează totul înăuntru lor.

Peştii singuri sunt sfătuiți să fie cât mai deschişi, mai ales cu cei care sunt persoane bune pentru ei. Pe de altă parte, chiar și într-o situație bună surprizele neplăcute sunt posibile.

Ceea ce înseamnă că nu trebuie să îşi piardă atenția la momentele care de obicei provoacă tensiune, deși acum se pare că evoluția lor este exclusiv pozitivă.

Această perioadă le poate demonstra ce sunt ei capabili să facă. Și deși astfel de demonstrații sunt puțin probabil să fie însoțite de aplauze și focuri de artificii, acestea ar putea fi totuși unele dintre momentele cele mai importante din viața lor.

Este momentul potrivit să se gândească la copii. În general, Peştii căsătoriți vor experimenta acum o explozie de afecţiune fără precedent. Dar să-şi amintească, asta nu înseamnă că lucrurile merg bine şi pentru ceilalți.

Adică, cu siguranță, nu ar trebui să impună cuiva care nu vrea să asculte. Să nu îşi forţeze norocul pentru că momentul potrivit încă nu a sosit.

Horoscop februarie 2019

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top