Connect with us
Horoscop Minerva perioada 9 - 15 septembrie 2019 SĂGETĂTOR - Probleme mari in relație

Știri

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – SĂGETĂTOR

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – SĂGETĂTOR. În februarie, Săgetătorii pot să obțină ceea ce doresc numai dacă sunt foarte atenți. Jupiter, stăpânul lor principal, va fi mai degrabă un inamic decât un aliat în această etapă și nu ar trebui să aştepte prea multe de la el.

Horoscop februarie 2019

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Nici elementul de foc nu va avea susţinere astrală, dar Venus va rămâne cu ei. Aceasta va încerca să se asigure că nu au probleme în domeniul relațiilor personale. În plus, pot conta pe o întărire permanentă a intuiției. Îşi vor controla cu ușurință emoțiile, chiar dacă în trecut nu au avut un astfel de talent.

În ansamblu, perioada promite să fie destul de dinamică, mai ales dacă fac un efort în acest sens. În acest stadiu ar trebui să îşi dedice lor cât mai mult timp posibil. Asta s-ar putea fructifica prin – hobby-uri, îmbunătățirea calificărilor profesionale sau doar odihnă.

Nu se poate spune că vor rezolva rapid și ușor conflictele. Cu toate acestea, cu voință și cu concentrare, vor putea depăși cu ușurință circumstanțele negative.

Dacă se vor implica profesional, februarie le poate aduce multe beneficii. De exemplu, pot obține cu ușurință un loc de muncă nou, dacă nu sunt propriul angajat. Cu toate acestea, nu va fi suficient să muncească din greu și să aibă o dorință de netrecut, vor avea nevoie, şi de un dram de noroc, deoarece astrele nu le oferă nicio garanție.

Îndeplinirea sarcinilor curente în conformitate cu planul pe care îl au în minte va funcționa în avantajul lor, dacă vor face tot ce le stă în putință și chiar înainte de termenul convenit.

Dacă au propria lor afacere să nu se grăbească să ia decizii. Această perioadă trebuie experimentată fără prea multă stres, astfel încât, dacă este posibil, să amâne ceva de care au nevoie în orice caz.

Acestea fiind spuse, în niciun caz nu trebuie să li se interzică să se gândescă la ceva sau să arate emoții. Dimpotrivă, în februarie, în domeniul muncii, acest lucru îi va ajuta cu siguranță, și în modul cel mai surprinzător.

Trebuie remarcat faptul că acesta va fi un moment bun pentru îmbunătățirea competenţelor sau pentru obținerea unei calificări superioare. Să se gândească la acest lucru, dar să nu spună că nu au timp.

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – SĂGETĂTOR

Dacă nu pot găsi timp pentru ei, nimeni altcineva nu poate face acest lucru pentru ei, asta este sigur. Și, în cele din urmă, pot regreta cu adevărat ceea ce nu au făcut atunci când au avut ocazia să o facă. Acesta este sfatul astrelor, dar depinde de ei să ia o decizie.

Domeniul relațiilor personale va fi la fel de ciudat, chiar dacă nu li se va cere să ia decizii ferme. În februarie, Săgetătorul va avea aproape întotdeauna dreptate. Dar nu trebuie să se lupte pentru poziția sa cu orice preț. Nici nu trebuie să stea deoparte, altfel nu îi va plăcea unde se va ajunge în cele din urmă.

Dacă este posibil, apeleze la sprijinul prietenilor, să nu acționeze singuri.

Persoana pe care o caută s-ar putea dovedi a fi undeva în apropiere, în raza lor de acţiune și depinde foarte mult de ceea ce se întâmplă la această întâlnire aparent trecătoare. În ansamblu, nu trebuie să se preocupe de problemele inimii acum, ar face mai bine să acorde atenție situațiilor reale.

De exemplu, să îşi amintească de un vechi prieten cu care nu s-au văzut de mult timp. Sau poate că una dintre rudele lor i-a tot rugat să le dea o mână de ajutor, dar nu au ajuns niciodată la ea.

Spre sfârșitul lunii, vor avea nevoie de o viziune clară și obiectivă, deoarece probabil că vor fi obligaţi să ia o decizie importantă. Nu va fi important pentru ei personal, ci pentru altcineva, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să îşi dea silinţa pentru rezolvarea problemei.

Horoscop februarie 2019

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top