Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2020 Vărsător

Știri

Horoscop lunar Minerva martie 2019 – Vărsător o lună cu muncă multă

Vărsător – Martie 2019 va fi o lună norocoasă pentru reprezentanții Varsatorului, pentru că în această etapă a vieții, Saturn, care se întâmplă să fie stăpânul lor tradiţional, acționează ca stăpân al tuturor semnelor de aer. Este un moment bun, viu moderat, atingând sfera senzualului care îi transformă în adevăraţi cuceritori.

În consecință, trebuie să rezolve unele probleme personale la nivelul relațiilor interpersonale. Nu există nimic negativ sau extraordinar în această privință, deoarece martie se constitue într-un continuum al perioadelor anterioare, dinamica va crește în timp, pe parcursul întregului an, fiind perioadă mult mai creativă decât în ​​anul precedent. În anumite perioade, Marte va exercita o anumită presiune asupra lor, iar sentimentele le vor fi rănite.

Dar să nu-şi concentreze atenția asupra acestui lucru, deoarece în realitate nu sunt probleme serioase – toate lucrurile care se întâmplă vor fi în limitele obişnuitului.

Strict vorbind nu se vor trece niciuna dintre limitele lor. Să nu se forţeze prea tare, dar să încerce să conducă întregul proces. Este o perioadă bună pentru auto-reflecție; de aceea activitatea lor ar trebui să fie destul de moderată. Vor ajunge la toate lucrurile de unul singur într-o perioadă relativ scurtă și nu vor avea nevoie de nici un sfat.

Horoscop Minerva toate zodiile

În general, le sugerez să consulte şi celelalte aspecte. Chiar dacă cei dragi și cei mai apropiați nu doresc decât ce este mai bun pentru ei, nativii Vărsător pot fi părtinitori și nu suficient de obiectivi. Nimeni nu poate ști totul în încercarea de a arăta cuiva calea corectă de acțiune. Este un detaliu mic dar semnificativ care caracterizează perioada.

Situația financiară va fi suficient de stabilă. Deci, nu este nevoie să se concentreze pe siguranță, deși o atenție la elementele de bază nu va face rău niciodată. Este o perioadă bună pentru unele achiziții importante, chiar dacă nu au fost planificate atent, ci mai degrabă se datorează impulsului de moment.

Să fie pregătiţi de muncă, destul de multă alergătură, dar nu atât cât să nu poată duce. Pentru nativii Vărsător care au propria afacere, va fi mult mai ușor. Nu va fi nevoie să se uite înapoi tot timpul și să încerce să evalueze situația. Vor găsi probabil niște aliați de încredere pentru a-şi acoperi spatele. Dacă nu aveți o echipă stabilă, va fi mai greu, dar nu să nu le fie teamă.

Trec toate. Vărsătorii care nu au afaceri nu ar putea avea mai multă libertate decât au acum. Poate că chiar de la începutul lunii vor primi unele sarcini radicale noi și este mai bine să finalizaze toate celelalte proiecte mai vechi.

Pe de altă parte, ținând cont de particularitățile perioadelor anterioare, ar putea face totul invers. Dar să fie atent; trebuie să țină cont de multe lucruri și să nu rişte nimic aiurea. Să nu uite că banilor le place să fii mereu cu ochii pe ei.

Nici să nu le treacă prin cap să fie nemulţumiţi, tot ceea ce au de făcut este să-şi facă treaba vor să progresezi. Nu este vorba despre o perspectivă anticipată, dar îşi pot consolida situația folosindu-şi talentele ca să-şi materializeze ambiţiile.

Ca perspectivă sentimentală Vărsătorii se pot simți ca peștişorii într-un ocean, dar, atenţie, acest sentiment va fi doar temporar. Pot fi puțin absenţi, dar nu va duce la agravare. Să se controleze doar în caz de necesitate și nu atunci când văd oportunitatea potrivită. Să fie flexibili.

Flexibilitatea este de folos în orice caz, indiferent de rezultat. Vărsătorii care au familii sau jumătăți mai bune, este mai bine să petreacă timpul cu cei mai apropiaţi și cei mai dragi.

Este foarte important pentru că îi pot proteja de potenţiale amenințări, în timp ce pot răspunde şi la câteva întrebări existenţale. Pentru cei singuri perioada nu va fi rea, mai ales dacă țin cont de faptul că unele probleme pot fi rezolvate doar prin prezența lor.

Să nu retracteze dacă sunt în stare să-şi mărturisească sentimentele cuiva. Să o facă; nu există timp mai potrivit pentru asta ca acum, chiar dacă pare că nu este cel mai bun moment.

În general, cea mai bună opțiune este o distribuție echilibrată a timpului alături de prieteni, de familie și în vieții profesională. Totul este posibil, atunci când există suficientă motivație.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top