Connect with us
Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar noiembrie 2017 Oana Hanganu. Scorpionii și Taurii vor relații adevărate. Balanțele și Berbecii, mai mulți bani

Horoscop lunar noiembrie 2017 Oana Hanganu. Scorpionii și Taurii își evaluează relațiile și renunță la cele în care nu sunt fericiți, iar Balanțele și Berbecii caută și găsesc noi surse de câștig. Află ce se întâmplă cu zodia ta! Citește previziunile complete!

Noiembrie este, pentru toate zodiile, o lună a schimbărilor majore și a transformărilor, o lună în care astrele ne cer să ne stabilim planuri, țeluri și strategii să ne folosim toate resursele și să nu ratăm oportunitățile.

Acestea vor apărea chiar din primele zile ale lunii, când, în 4 noiembrie, Luna Plină în zodia Taur ne va motiva să ne „identificăm” resursele, să atragem în viața noastră prosperitatea și să ne concentrăm pe siguranță și stabilitate.

De exemplu, Berbecii se vor concentra pe siguranța financiară, Scorpionii, pe cea sentimentală, iar Săgetătorii, pe siguranța și stabilitatea financiară.

În 18 noiembrie, Luna Nouă din zodia Scorpion ne va îndemna să respingem tot ceea ce este superficial, nestatornic, nesigur și chiar inutil sau „toxic” în viața noastră.

În Scorpion se vor afla, la momentul de Lună Nouă: Soarele, Luna, Marele Benefic Jupiter (din 10 octombrie) și Venus, planeta Iubirii (din 7 noiembrie).

Această „combinație astrală” ne va motiva să atragem oamenii și situațiile care ne pot ajuta cu adevărat să ne simțim apreciați, iubiți, „bogați” (nu doar material, ci și spiritual).

Astfel, de exemplu, Racii ar putea atrage o iubire adevărată, în timp ce Capricornii, ar putea să aibă un nou cerc de prieteni, iar Gemenii ar putea să își găsească un job în care talentul, pregătirea și experiența lor să fie valorificate la maximum.

În 22 noiembrie, Soarele va părăsi Scorpionul și va intra în zodia Săgetător, o zodie guvernată de planeta Jupiter, despre care în astrologie, se spune că aduce Marele Noroc și marile șanse, amplifică spiritul de aventură și dorința de cunoaștere.

Tot în Săgetător se află, încă, și Saturn, care, in 2014, ne atrage atenția asupra responsabilității de care trebuie să dăm dovadă în ceea ce facem.

Și tot în Săgetător se va afla, până la 11 ianuarie 2018, planeta Mercur. Aceasta ne atrage atenția asupra importanței pe care o au gândurile noastre, disponibilitatea de a învăța, mereu, ceva nou, dar și comunicarea cu cei din jur.

Cum te influențează evenimentele astrologice ale lui noiembrie, citește în horoscopul complet pentru zodia ta!

Berbecii au noroc: primesc bani sau cadouri sauncâștigă o vacanță în străinătate, în prag de Sărbători…Citește aici horoscopul complet pentru Berbec!

Taurii fac ordine în relații: nu acceptă „sentimente călduțe”, în timp ce ei iubesc cu adevărat…Citește aici horoscopul complet pentru Taur!

Gemenii fac primul pas în iubire. Mulți dintre ei se gândesc tot mai serios la căsătorie…Citește aici horoscopul complet pentru Gemeni!

Racii se îndrăgostesc sau refac armonia în cuplu. În profesie sunt apreciați și promovați…Citește aici horoscopul complet pentru Rac!

Leii fac declarații „cu măsură” dar își asumă mai multe responsabilități față de partener sau copii…Citește aici horoscopul complet pentru Leu!

Fecioarele au o agendă încărcată, cu multe invitații la evenimente, călătorii sau acte de completat…Citește aici horoscopul pentru Fecioară!

Balanțele vor câștiga mai mulți bani, dar vor fi tentate să cheltuiască în exces, mai ales pentru imagine și promovare…Citește aici horoscopul complet pentru Balanță!

Scorpionii trasează noi limite sau stabilesc noi reguli în relația de cuplu și în colaborările profesionale…Citește aici horoscopul complet pentru Scorpion!

Săgetătorii trebuie să profite de șansele de acum. În decembrie, Mercur  fi retrograd în zodia lor…Citește aici horoscopul complet pentru Săgetător!

Capricornii au noroc în plan personal. Unii își găsesc sufletul-pereche, iar alții „pun la cale” un copil…Citește aici horoscopul complet pentru Capricorn!

Vărsătorii se mută în casă nouă sau vor să se așeze la casa lor. În carieră au oportunități neașteptate…Citește aici horoscopul complet pentru Vărsător!

Peștii care vor să plece în străinăte au șanse mari să își îndeplinească  dorința. Norocul le surâde și în amor…Citește aici horoscopul complet pentru Pești!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top