Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Berbec

Știri

Horoscop lunar Oana Hanganu Horoscop luna martie – Berbec

Berbecii pot obține o mărire de salariu în prima săptămână din martie. În iubire, au noroc toată luna.
Horoscopul lunii martie 2018 pentru Berbec anunță o perioadă plină de schimbări. Luna Plină din data de 2 martie pune accent pe viața profesională, motivându-i pe nativi să își caute un job mai bun sau, după caz, să se implice mai mult în activitatea de la actualul loc de muncă.
Succesul va fi mai ușor de obținut începând din a doua săptămână a lunii, după ce planetele Mercur și Venus se vor muta în zodia Berbec. Mercur îi va ajuta pe nativi să ia decizii înțelepte și să comunice foarte bine cu cei din jur, iar Venus, să fie admirați și ajutați de colegi.
Relațiile cu șefii sau cu un partener afaceri vor fi, de asemenea, foarte bune, dar dacă vor să obțină o mărire de salariu sau o finanțare, Berbecii trebuie să facă demersurile necesare înainte de data de 9 martie.
Din 9 martie și până în iulie, Jupiter va fi în „mers retrograd” în zodia Scorpion și va afecta „casa Banilor altora” din astrograma generală a Berbecilor. Aceasta se referă la credite, sponsorizări, recompense ori comisioane sau cadouri pe care nativii le pot primi, dar și la profitul pe care Berbecii ar trebui să îl obțină din parteneriate de afaceri.
Dar Jupiter retrograd îi va ajuta pe Berbecii care au de recuperat o datorie sau de rezolvat probleme juridice mai vechi.
Și Luna Nouă din data de 17 martie poate aduce soluții ingenioase la probleme mai vechi, dar mai ales îi poate ajuta pe nativii Berbec să se detașeze de trecut, să renunțe la anumite obiceiuri, să asculte mai mult de intuiție, să nu „se mai arunce cu capul înainte” și să își facă timp pentru odihnă și relaxare.
În aceeași zi, Marte, planeta care îi patronează pe Berbeci, va intra în zodia Capricorn și le va spori dorința de succes în carieră.
Mai mult, în 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbec, aducând nativilor un plus de energie, magnetism și determinare.
Dar, în 23 martie, planeta Mercur va intra în mers retrograd și, până în 15 aprilie, va provoca probleme de comunicare sau surprize neplăcute în călătorii. Dar Mercur retrograd îi va ajuta pe nativi să se împace cu cineva din trecut. Chiar cu o fostă iubire!
În ultima zi din martie, Venus va intra în zodia Taur, anunțând noroc financiar pentru următoarea lună.
Și tot în 31 martie va fi Lună Plină în zodia Balanță. Este a doua Lună Albastră din 2018, termen folosit pentru situațiile în care, într-o lună calendaristică sunt doua Luni Pline.
Luna Albastră din 31 martie poate aduce, pentru Berbeci, schimbări și împliniri în plan partenerial.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top