Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Gemeni

Știri

Horoscop lunar Oana Hanganu Horoscop luna martie – Gemeni

Gemenii își schimbă locuința sau se așează la casa lor. În plan profesional, răbdarea nativilor e pusă la încercare.
Horoscopul lunii martie pentru zodia Gemeni anunță o schimbare de locuință, o afacere de familie sau, pentru unii nativi, dorința de a se așeza la casa lor.
Toate acestea sunt favorizate de Luna Plină din data de 2 martie, care va avea loc în zodia Fecioară și în sectorul Casei și familiei din astrograma generală a Gemenilor.
Din a doua săptămână a lunii martie, interesul Gemenilor se va îndrepta spre prieteni și spre rețeaua profesională, spre noi proiecte și planuri de viitor.
Iar toate aceste, pentru că intrarea planetelor Venus și Mercur în zodia Berbec va activa sectorul Prietenilor din astrograma lor.
În ziua de 9 martie, însă, planeta Jupiter va intra în „mers retrograd” și, până în iulie, va complica lucrurile în viața profesională a Gemenilor.
Unele proiecte vor fi amânate sau altele nu vor avea succesul scontat. Unii nativi vor renunța la job, iar alții se vor simți copleșiți de responsabilitățile primite.
Tocmai de aceea, e bine ca noile proiecte să fie lansate înainte de data de 9 martie. Dar în această lună, în „mers retrograd” va intra și Mercur, planeta care îi patronează pe Gemeni.
Din 23 martie, tranzitul retrograd al lui Mercur va afecta comunicarea cu prietenii sau va impune reconfigurarea unor proiecte online, a unor afaceri din domeniul turismului sau călătoriilor.
Intrarea Soarelui în zodia Berbec (în 20 martie) și prezența planetei Venus în aceeași zodie va „îndulci” efectele lui Mercur retrograd, iar în cazul unora dintre nativi, ar putea aduce împăcări-surpriză cu foști parteneri sau prieteni.
Pentru mulți Gemeni, luna martie poate aduce și schimbări în carieră. Poate fi vorba de schimbarea domeniului de activitate sau de primirea unor oferte de colaborare care să presupună câștiguri foarte mari, dar și responsabilități sau riscuri pe măsură.
Acestea pot fi aduse de Luna Nouă din 17 martie, care va avea loc în Fecioară (zodie guvernată de Mercur, la fel ca și semnul Gemenilor).
Intrarea planetei Venus în zodia Taur în ultima zi din martie va aduce romantism și nostalgie în relația de cuplu sau, în plan financiar, posibile premii și recompense pentru activități din trecut.
În ziua de 31 martie va fi Lună Plină în zodia Balanță. Aceasta va fi a doua Lună Albastră din an, termen folosit pentru situațiile în care, într-o lună calendaristică sunt doua Luni Pline.
Luna Albastră din 31 martie le va aduce Gemenilor noroc în dragoste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top