Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Rac

Știri

Horoscop lunar Oana Hanganu Horoscop luna martie – Rac

Racii nu mai acceptă să stea în umbră. Se promovează eficient și fac primul pas în relațiile care îi interesează.
Horoscopul lunii martie pentru zodia Rac anunță călătorii, succes în negocieri sau o mulțime de invitații care trebuie onorate. Acestea vor fi aduse de Luna Plină din 2 martie, care va avea loc în zodia Fecioară și în sectorul Comunicării din astrograma generală a Racilor.
Din a doua săptămână a lunii, interesul Racilor se va îndrepta spre carieră, iar prezența planetelor Mercur și Venus în zodia Berbec le va purta noroc. Mercur îi va ajuta să se promoveze eficient iar Venus, să fie admirați și apreciați.
Aflată în sectorul Carierei din astrograma Racilor, planeta Venus îi va ajuta pe unii nativi să își întâlnească jumătatea la serviciu sau într-un context profesional.
Viața sentimentală a Racilor poate fi, însă, bulversată de intrarea planetei Jupiter în mers retrograd, în data de 9 martie. Din octombrie anul trecut, Jupiter se află în Scorpion și în casa Iubirii din astrograma Racilor. Până în iulie, Jupiter retrograd le poate aduce, unira dintre nativi, o relație karmică.
Luna Nouă din data de 17 martie va avea loc în zodia Pești și va amplifica interesul nativilor pentru spiritualitate, studii sau călătorii.
În aceeași zi, Marte va intra în zodia Capricorn și îi va ajuta pe Raci să aibă mai multă încredere în ei înșiși, să facă primul pas în relațiile care îi interesează sau să își susțină cu îndrăzneală punctul de vedere sau interesele.
În 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbec, alăturându-se planetelor Uranus, Venus și Mercur. Pentru Raci, această schimbare se va regăsi în plan profesional: vor apărea mai multe ocazii de afirmare, iar munca nativilor va fi apreciată mai mult.
Totuși, pentru că, în 23 martie, planeta Mercur va intra în mers retrograd și multe dintre planurile nativilor vor fi anulate, amânate sau modificate. Lor li se recomandă să nu creadă în promisiuni, iar în cazul unor oferte de muncă, să verifice cu atenție toate detaliile. Inclusiv cele care se referă la angajatori!
În ultima zi din martie, planeta Venus va intra în zodia Taur și va îmbunătăți relațiile Racilor cu prietenii și colaboratorii apropiați.
Tot în 31 martie va fi Lună Plină în zodia Balanță. Racii sunt patronați de Lună, iar evenimentele legate de astrul nopții au asupra lor un impact deosebit.
În 31 martie va fi a doua Lună Albastră din an, termen folosit pentru situațiile în care, într-o lună calendaristică sunt doua Luni Pline.
Luna Albastră din 31 martie le va aduce Racilor schimbări în profesie ori vești importante privind sănătatea lor sau a cuiva drag.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top