Connect with us
Horoscop mai 2018 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop mai 2018 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop mai 2018 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii se îndrăgostesc la prima vedere de cineva care le poate da viața peste cap. În carieră, apar oferte ce trebuie bine analizate, mai ales dacă vin din partea unor foști angajatori.

Norocul le va surâde cu adevărat după data de 21 mai.

Horoscopul lunii mai 2018 pentru zodia Gemeni anunță posibile schimbări în cercul de prieteni, adaptarea planurilor de viitor la resursele existente, accentuarea intuiției și interesul pentru dezvoltare personală și spiritualitate.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Perioada cea mai norocoasă va începe în data de 21 mai, când Soarele va intra în zodia lor și le va da energie și curaj, le va accentua farmecul personal și să fie în centrul atenției.

Iar Luna Plină din 29 mai le va aduce noroc Gemenilor care își caută sufletul-pereche sau celor care vor să își consolideze actuala relație de iubire.

Luna mai începe cu tranzitul lui Mercur, planeta care îi patronează pe Gemeni, în zodia Berbec și în casa Prietenilor din astrogramă.

Acest tranzit dinamizează viața socială a nativilor, îi ajută să își facă noi prieteni, să călătorească sa să pună la cale diferite proiecte cu aceștia.

În data de 13 mai, Mercur va intra în zodia Taur și, până în 30 mai, va acționa în ”casa Trecutului și secretelor” din astrograma Gemenilor.

Aceștia pot primi, în această perioadă, informații confidențiale care le pot fi de folos în activitatea lor profesională sau oferte de colaborare de la prieteni sau foști colegi.

Horoscop mai 2018 Gemeni: Ce aduce Luna Nouă

Luna Nouă din data de 15 mai va avea loc tot în zodia Taur și, pentru Gemeni, va aduce noi oportunități, pe care Gemenii trebuie să le analizeze cu mare atenție înainte de a le accepta sau respinge.

Ofertele respective îi vor lua prin surprindere fi pentru că vor veni de la persoane de la care Gemenii nici nu mai așteptau sau sperau să primească vreo veste, fie vor implica reorientarea profesională a Gemenilor sau vor impune schimbări majore în stilul lor de viață.

De toate aceste surprize aduse de destin va fi responsabil și Uranus, planta Schimbărilor neașteptate, care va intra în zodia Taur în aceeași zi de 15 mai, la câteva ore după Luna Nouă. Tranzitul lui Uranus prin zodia Taur va dura 7 ani și va schimba multe în viața Gemenilor.

În data de 16 mai, Marte, planeta Acțiunii, va intra în zodia Vărsător și va accentua interesul nativilor pentru studii, călătorii și afaceri în străinătate.

Prezența lui Marte în Vărsător va influența și viața sentimentală a multor nativi Gemeni, mai ales în perioada 16-19 mai, când Venus, planeta Iubirii se va mai afla încă în zodia Gemeni. Uranus își va spune, de asemenea, cuvântul și s-ar putea ca în perioada amintită,

Gemenii să se îndrăgostească la prima vedere de o persoană care trăiește sau pe care o cunosc în străinătate. Sau se pot îndrăgosti de o persoană foarte specială, independentă și originală, care le va da viața peste cap și îi va schimba.

În ziua de 19 mai, planeta Venus va intra în zodia Rac și, pentru Gemeni, va deveni ”Micul Benefic”, dornic să îi ajute să câștige mai mulți bani și să fie apreciați, simpatizați și, la nevoie, ajutați de cei cu care colaborează.

În data de 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemeni, unde, în ziua de 30 mai, va ajunge și Mercur, planeta care patronează acest semn zodiacal, anunțând o agendă foarte încărcată, șanse și succes pentru luna următoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top