Connect with us
Horoscop mai 2018 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop mai 2018 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop mai 2018 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii vor schimbare în plan profesional: unii vor alt loc de muncă, alții vor un alt domeniu de activitate, iar alții vor să renunțe la statutul de angajat și să aibă afacerea lor.

Marte îi face mai combativi, iar Venus îi ajută să atragă în viața lor oameni foarte generoși.

Horoscopul lunii mai 2018 pentru zodia Săgetător anunță succes în profesie pentru nativii originali și creativi, spirit de inițiativă și ambiție, dar și provocări care pot fi transformate în oportunități.

Apasă pe zodia ta pentru a vedea previziunile complete

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Iar toate acestea vor fi aduse de intrarea lui Uranus în zodia Taur și în sectorul Profesiei din astrograma generală a Săgetătorilor.

În primele două săptămâni din mai, Uranus se va afla n zodia Berbec, alături de Mercur, planeta Comunicării, activând împreună în ”casa Iubirii și a copiilor” din astrograma Săgetătorilor.

Aflat aici, Uranus poate aduce o poveste de iubire sau o dragoste la prima vedere, aventuri sentimentale sau un interes al nativilor pentru persoane deosebite, originale și independente.

În data de 13 mai, planeta Mercur va intra în zodia Taur și în sectorul Profesiei din astrograma Săgetătorilor, ajutându-i pe nativi să obțină un job mai bun sau să negocieze, cu succes, salariul sau programul de lucru la actualul loc de muncă.

În data de 15 mai, tot în zodia aur va avea loc și Luna Nouă, care le poate aduce Săgetătorilor o nouă ofertă, un nu contract, o promovare, un job mai bun.

Și tot în ziua de 15 mai, și tot în zodia Taur, va ajunge Uranus, planeta Surprizelor și schimbărilor neașteptate, care va rămâne aici timp de 7 ani și va influența viața profesională a nativilor, dar și stilul lor de viață și sănătatea.

Horoscop mai 2018 Săgetător: Uranus e în casa Profesiei

Uranus în casa Profesiei îi va motiva pe mulți nativi să renunțe la statutul de salariați și să își înceapă propria afacere sau măcar să lucreze de acasă pentru companiile care vor ști să le pună în valoare inventivitatea și creativitatea.

În ziua de 16 mai, planeta Marte va intra în zodia Vărsător, activând în sectorul Comunicării și călătoriilor din astrograma Săgetătorilor.

Aceștia vor deveni mai combativi, mai intoleranți și mai puțin dispuși să asculte opiniile altora, iar în călătorii, vor fi tentați să circule cu viteză.

În ziua de 19 mai, planeta Venus va intra în zodia Rac și va ”condimenta” viața sentimentală a nativilor cu foarte multă pasiune. De asemenea, Venus în Rac le va aduce Săgetătorilor câștiguri prin alții și îi va ajuta să atragă în viața lor persoane generoase.

În ziua de 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemeni și va îndrepta atenția Săgetătorilor spre partenerul de viață. Tot în Gemeni va ajunge și planeta Mercur (în ziua de 30 mai), aspect care va favoriza comunicarea în cuplu, călătoriile, distracția dar și afacerile ”în di”.

Pentru Săgetători, cel mai important eveniment astrologic va fi Luna Plină din data de 29 mai, care va avea loc în zodia lor.

Această Lună Plină poate fi un moment de bilanț și de stabilire a unor planuri și strategii de viitor, atât în plan personal, cât și profesional sau partenerial.

Și, cum la acest moment de Lună Plină, planeta care ți patronează (Jupiter) se va afla în ”casa Trecutului”, Săgetătorii ar trebui să lase trecutul în urmă, să nu mai caute vinovați pentru eventualele probleme.

Iar prezența planetelor Pluton și Saturn în Capricorn le cer, în tot acest an, să își valorifice mai înțelept resursele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top