Connect with us
Horoscop mai 2018 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop mai 2018 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop mai 2018 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii primesc vești importante despre sănătatea personală sau a cuiva drag. În plan profesional, au nevoie prudență pentru că se află pe un teren alunecos.

E bine să nu își provoace șefii! În familie pot apărea tensiuni din cauza unor probleme juridice legate de o casă.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Horoscopul lunii mai 2018 pentru zodia Scorpion anunță, pentru primele două săptămâni, oportunități profesionale neașteptate sau vești excelente legate de sănătatea personală sau a cuiva in familie.

Până la mijlocul lunii, în sectorul Profesiei și al sănătății din astrograma Scorpionilor se vor afla planeta Comunicării și afacerilor, Mercur, dar și Uranus, planeta Marilor surprize.

În data de 13 mai, Mercur va intra în zodia Taur și în sectorul Mariajului și parteneriatelor din astrograma Scorpionilor, favorizând comunicarea în cuplu și colaborarea în afaceri.

În ziua de 15 mai, tot în semnul Taurului va fi și Luna Nouă, care poate să le aducă  nativilor șansa de a semna un contract sau de a începe un nou parteneriat profesional sau, în cazul celor singuri, o relație.

În aceeași zi, și tot în zodia Taur, va ajunge planeta Uranus, care va rămâne aici timp de 7 ani și va aduce schimbări uriașe în relațiile nativilor Scorpion.

Vor fi vizate atât relația de cuplu, cât și relațiile de afaceri, relațiile de muncă sau relațiile nativilor cu cei apropiați. Unii nativi vor decide, brusc, să se căsătorească, în timp cea alții, nemulțumiți, vor decide să divorțeze.

Unii vor renunța la o colaborare, în timp ce alții se vor trezi cu decizia de demitere, fără preaviz ori discuții care să lămurească situația. În acești 7 ani, Scorpionii vor avea multe lecții de învățat.

Important este și faptul că, până în luna noiembrie, Scorpionii au un aliat foarte puternic: Jupiter, ”Marele Benefic” în astrologie, se va afla în zodia lor și le va aduce noroc și succes în plan personal.

Horoscop mai 2018 Scorpion: Nativii au de câştigat

Din noiembrie, Jupiter se va muta în Săgetător și, timp de 2 ani, va activa în ”casa Banilor” din astrograma Scorpionilor. Astfel, din noiembrie 2018, timp de un an de zile,

Scorpionii îl vor avea în ”casa Banilor” pe Jupiter și în ”casa Parteneriatelor” , pe Uranus. Dacă își vor alege partenerii cu înțelepciune, Scorpionii vor avea numai de câștigat.

În data de 16 mai, Marte, planeta care îi patronează e Scorpioni, va intra în zodia Vărsător și timp de câteva luni, va aduce tensiuni în viața de familie a nativilor sau îi va mobiliza pe aceștia să rezolve probleme financiare, patrimoniale și administrative, legate de o casă ori de  o altă proprietate.

În ziua de 19 mai, Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Rac și le va aduce unora dintre nativii Scorpioni, șansa de a-și întâlni marea iubire cu ocazia unei călătorii peste hotare.

Pentru alți nativi, Venus în Taur va accentua interesul pentru școală, în timp ce altora le va purta noroc în cazul unor procese ori alte probleme de natură juridică.

În ziua de 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemeni, unde, la sfârșitul lunii, va ajunge și planeta Mercur. Pentru Scorpioni, această combinație astrologică aduce noroc financiar prin intermediul sau cu ajutorul altora. Sau ocazia de a administra bunurile și finanțele altei persoane.

În ziua de 29 mai, va avea loc un alt eveniment important: Luna Plină în zodia Săgetător. Aceasta va influența în mod pozitiv ”casa Banilor” din astrograma Scorpionilor, aducându-le noi oportunități de a-și crește veniturile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top