Connect with us
Horoscop mai 2018 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop mai 2018 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop mai 2018 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii au puterea de a fi sinceri și de a renunța, în sfârșit, la falșii prieteni. La job sunt apreciați și promovați, iar cei singuri își pot întâlni sufletul-pereche.

În viața de familie, din 15 mai, începe o perioadă de 7 ani, cu mari schimbări, surprize și transformări.

Apasă pe zodia ta pentru a vedea previziunile complete

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Horoscopul lunii mai 2018 pentru zodia Vărsător le recomandă nativilor să rezolve eventuale probleme din trecut, în prima parte a lunii, mai ales dacă este vorba de probleme de familie, probleme patrimoniale sau probleme juridice.

În data de 13 mai, planeta Mercur va intra în zodia Taur și, până la sfârșitul lunii, va acționa în sectorul Familiei din astrograma Vărsătorilor. În acest timp, planeta Iubirii, Venus, va acționa în ”casa Iubirii și a copiilor” din astrograma lor.

Va fi, așadar, o perioadă foarte potrivită pentru ca Vărsătorii să petreacă mai mult timp cu familie, în special dacă au copii.

În data de 15 mai, tot în zodia Taur va fi Luna Nouă și tot aici va ajunge, în aceeași zi, Uranus, planeta Surprizelor și a schimbărilor neașteptate.

Atunci va începe, pentru Vărsători, o perioadă de 7 ani, plină de surprize și transformări în viața de familie, în relațiile cu rudele, în afacerile de familie etc.

Unii Vărsători se vor căsători pe neașteptate, alții se vor muta în altă casă, unii își vor cumpăra o locuință, alții vor vinde sau închiria imobile. De multe ori, nativii vor reacționa impulsiv și îi vor surprinde pe cei din jur cu alegerile făcute.

Impulsivitatea Vărsătorilor va fi accentuată și de intrarea planetei Marte în zodia lor, în ziua de 16 mai. Dar tot Marte le va da nativilor energie, îndrăzneală și multă ambiție.

Horoscop mai 2018 Vărsător: Ce le aduce Soarele în Gemeni

În data de 19 mai, planeta Venus va ajunge în zodia Rac și va reuși să armonizeze relațiile nativilor cu șefii sau colegii, le va aduce câștiguri suplimentare și, pentru unii dintre ei, va aduce nu doar admiratori, ci și o posibilă idilă la serviciu.

În 21 mai, Soarele va intra în Gemeni, zodie în care va ajunge și planeta Mercur, în data de 30 mai, influențând în mod pozitiv casa Iubirii din astrograma Vărsătorilor.

Nativii singuri se vor îndrăgosti, cei care vor face declarații de dragoste vor fi foarte convingători, iar în relațiile ”cu vechime” se va trece mai ușor peste eventuale tensiuni.

Un alt eveniment important va fi Luna Plină din 29 mai, care va avea loc în zodia Săgetător și în ”casa Prietenilor” din astrograma Vărsătorilor.

Aceștia vor prefera să își petreacă timpul liber alături de prieteni sau să pună la cale afaceri împreună cu ei. Va fi un moment favorabil socializării și promovării proiectelor personale, dar și pentru afacerile online.

Luna Plină din 29 mai poate fi, însă, și un moment de evaluare a cercului de prieteni și foarte mulți Vărsători vor avea, în sfârșit, puterea de a fi sinceri și de a renunța la prietenii care nu au o influență pozitivă asupra lor sau care le-au înșelat așteptările.

Și tot Luna Plină din mai poate fi un moment perfect pentru noi planuri de viitor, mai ales că Marte, aflat în Vărsător, îi va mobiliza pe nativi să le transforme în realitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top