Connect with us
Horoscop martie 2020. Gemenii și Scorpionii au o lună fenomenala

Știri

Horoscop martie 2020. Gemenii și Scorpionii au o lună fenomenală

Horoscop martie 2020. Care sunt primele previziuni pentru zodii în prima lună de primăvară. Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vezi ce te așteaptă în următoarea perioadă în funcție de zodia ta!

Horoscop martie 2020. Gemenii și Scorpionii au o lună fenomenala

Luna martie vine cu un aparent calm, din punct de vedere astrologic. Principaele evenimente astrale sunt: tranzitul retrograd al lui Mercur în Vărsător, cel direct al acestei planete în aceeași zonă astrală și în Pești. De asemenea, vor avea un impact semnificativ parcursul lui Saturn în Vărsător, al lui Venus în Taur și tranzitul Soarelui în Berbec. Luna plină se poziționează în Fecioară, Luna nouă în Berbec.

Luna plină din martie este numită și Luna Viermilor. A fost denumită astfel pentru că, odată cu topirea zăpezilor şi dezgheţul solului, viermii şi râmele încep să iasă din pământ. Aceasta va avea loc pe 9 martie, simultan cu Super Luna (a doua din 2020).

Echinocţiul de primăvară are loc în 20 martie 2020, la ora 05:50, reprezentând momentul începerii primăverii astronomice în emisfera nordică.

HOROSCOP MARTIE 2020

Berbec

Pentru tine, luna martie începe o provocare cel puțin interesantă. Vei fi nevoit să faci o alegere, legată de aspectul profesional al vieții tale. În funcție de decizia ta, vei schimba modul în care va decurge întreaga primăvară. Încearcă să decizi cu înțelepciune.

Taur

Nu vei primi vești bune într-o situație pe care o analizezi de multă vreme. Nu dispera, lucrurile se vor aranja până la urmă, dar trebuie să înveți lecția răbdării. Ai grijă mare atunci când iei o decizie!

Gemeni

Vei avea o lună extraordinară, mai ales pe plan personal. Vei reuși să ai parte de câteva zile de neuitat, poate chiar de o vacanță pe care o aștepți de mult! Profită de clipele frumoase!

Rac

Nativii zodiei Rac vor avea parte de spor în toate! Da, asta înseamnă și bucurii pe plan financiar! Dacă ești născut în această zodie, vei avea posibilitatea de a câștiga mai mulți bani. Mare grijă, însă, la cum îi gestionezi!

Leu

Vei reuși să rezolvi o problemă care te macină de mult timp. Se preconizează schimbări majore în ceea ce privește familia și căminul. Poate vei cumpăra o locuință sau vei face amenajări interioare. Cert este că urmează o perioadă cu bucurii pentru tine!

Citește continuarea pe redacția.ro

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top