Connect with us
Horoscop 10 martie 2018. Urmează o zi memorabilă pentru aceşti nativi

Știri

Horoscop Mihai Voropchievici martie 2018

Mihai Voropchievici a făcut previziunile pentru perioada următoare. Află ce spun runele pentru fiecare zodie pentru luna martie 2018.

Horoscop Mihai Voropchievici luna martie 2018

Berbecii au protecție totală toată luna martie. Trebuie să se gândească la faptul că pot face lucruri cu forța divină. Sunt feriți de toate forțele malefice.

Taurii au o perioadă de așteptare. Au un an hotărâtor. Sunt rugați să aibă un pic mai multă răbdare. Trebuie să știe să rabde ca să obțină surprize.

Gemenii trebuie să abordeze toate probleme din luna martie altfel decât le-a abordat până acum. Pe scurt, să schimbe tactica!

Racii au câștiguri pe toate planurile: și financiar, și afectiv, și relațional.

Leii au mult de alergat, trebuie să fie puternici, să își rezolve problemele. Au oferte și contraoferte. Trebuie să aibă forță, tărie, putere.

Fecioarele au o perioadă de revigorare. Au din toate cele patru puncte cardinale beneficii și trebuie să acționeze în favoarea lor. Vor fi bine pregătite.

Balanțele trebuie să lase toate grijile la o parte. Să lase necazurile în urmă și să se pregătească. Abia acum începe anul.

Scorpionii, tenebroșii, intră pe incidența forței divine. Au o mulțime de mistere neelucidate. Vor fi misterioși total.

Săgetătorii au o lună cu schimbări fundamentale acasă. De la o zi la alta sunt în așteptare. Nu se știe dacă vor reuși să facă față, pentru că sunt fantastic de multe schimbări.

Capricornii, truditorii, sunt în fața unor schimbări majore, rapide. Sunt pregătiți doar pentru muncă, iar acum vor fi nepregătiți totalmente. Ceea ce va veni va fi sub auspicii bune.

Vărsătorii au cele mai bune rune luna asta. Vor da lovitura în luna martie. Vor face un salt rapid în existența lor, un salt calitativ.

Peștii au o lună mai cu susul în jos. Au o lună de mesaje, de comunicare, de interpelare. Sunt pe postura de acumulare de informații.

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top