Connect with us

Știri

Horoscop Mihai Voropchievici NOIEMBRIE 2017

Numerologul Mihai Voropchievici a citit ce rezervă runele pentru luna noiembrie 2017. Cum arată horoscopul în cea de-a 9-a lună din an pentru fiecare zodie, aflați din rândurile de mai jos.

Horoscop Mihai Voropchievici luna noiembrie

Să vedeți ce fuduli sunt Berbecii. Sunt în centrul atenției. Îi exasperează pe alții ca să obțină ce vor.

Taurii au un noiembrie furtunos, uragan, tensionat puțin. E bine să nu dezvolte uraganul, să se tempereze. Trebuie să fie calmi.

Gemenii sunt sfătuiți ca în această lună să nu forțeze mâna norocului. Să se grăbească încet dacă vor să obțină lucruri.

Racii încep luna cu dificultăți. Trebuie să lase grijile și problemele din trecut în spate. Trebuie să se pregătească pentru lucruri fantastic de bune.

Leii nu mai pleacă în croazieră, dar se pot muta din casă sau din serviciu. E posibil să facă schimbări la care nu s-au gândit.

Fecioarele au o lună în care o să-și rezolve toate problemele discutând cu toți. Au o lună a rezolvărilor. Dacă nici acum nu își rezolvă problemele, la anul nu mai au când.

Vor avea loc bătălii furtunoase, explozive pentru Balanțe. Aceste bătălii vor fi în avantajul lor până la urmă.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu. O perioadă excelentă pentru 5 zodii!

Scorpionii sunt un pic dați peste cap. Runa a ieșit invers. Trebuie să își mobilizeze forțele în toate domeniile ca să poată triumfa.

Săgetătorii sunt într-o lună cu tot felul de vești, de povești, de schimbări extraordinare. Trebuie să iasă din anonimat.

Capricornii, truditorii, vor afla niște adevăruri importante care le pot marca sau le pot schimba viața. Nu va fi ceva neapărat negativ. Depinde cum vor lua informațiile.

Vărsătorii sunt pe post de a primi mesaje. E o lună de dialog masiv, de corespondență masivă. Toate mesajele le vor fi benefice.

Peștișorii au o lună de multiplicare. Au parte de fertilitate și belșug, însă. Visele lor se vor împlini cam peste 9 luni.

Previziunile au fost făcute în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top