Horoscop Minerva iulie 2017. Surprize pentru mai multe zodii!

Ultimul update: miercuri 28 iunie 2017 10:02 Data publicării: marți 27 iunie 2017 18:13

Horoscop Minerva iulie 2017. Această lună va fi plină de surprize pentru multe semne zodiacale. Iată ce spune horoscopul lunar pentru fiecare zodie!

BERBEC – Pentru Berbec, a doua lună de vară, va fi un pic ambiguă deoarece trebuie să fie un echilibru între muncă şi distracţie, apoi au nevoie de timp ca să se adapteze noilor cerinţe deoarece au ca obiectiv pozitivarea exclusivă a vieţii lor şi au nevoie de un echilibru între viaţa personală şi viaţa de familie.

TAUR – În primul rând pentru ei, majoritatea planetelor este concentrată în partea de sud a zodiaculului, în schimb Casa familiei este mai susţinută decât Casa Carierei şi Imaginii, semn că accentul preocupărilor nativilor Taur va cădea pe rezolvarea problemelor personale, abia apoi pe cele profesionale.

GEMENI – Prezenţa stăpânului lor, Mercur, în Leu este o poziție destul de profitabilă, care va fi susţinută, printre altele, de Venus şi de Uranus. Înseamnă că acest trio, timp de doua luni, va aduce în viaţa nativilor Gemeni promisiuni şi va da o anumită coloratură tuturor acţiunilor, deşi ca anvergură va fi ceva mai puţin zgomotos decât ar face-o de obicei.

RAC – Pentru aceşti nativi, luna iulie va fi destul de promiţătoare, cu un noroc ieşit din comun dacă ne gândim că ar putea atinge înălţimi pe care niciodată nu le-au visat dar acest noroc va trebui dublat de eforturi serioase.

Citește continuarea pe teotrandafir.com!

Sursa: Huff.ro
Comentarii