Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Berbec - Oana Hanganu. Berbecii trebuie să rezolve problemele provocate de alții. Situația îi deranjează, dar e bine să nu se certe cu șefii.

Știri

Horoscop noiembrie 2017 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop noiembrie 2017 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii au noroc: primesc bani sau cadouri sau câștigă o vacanță în străinătate, în prag de Sărbători.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 pentru zodia Berbec anunță noroc financiar și o mai înțeleaptă administrare a resurselor personale.

Luna Plină din 4 noiembrie le poate aduce vești bune legate de câștigurile proprii, cum ar fi o mărire de salariu sau un job suplimentar.

Cei care își doresc un job în străinătate ar trebui să profite de perioada favorabilă care începe la data de 5 noiembrie. Atunci, planeta Mercur va intra în Săgetător și casa Străinătății din astrograma Berbecilor.

Această perioadă va dura până la 11 ianuarie 2018, dar trebuie avut în vedere tranzitul retrograd al planetei Mercur, între 3-23 decembrie.

Aflat în Săgetător, Mercur va favoriza și călătoriile Berbecilor peste hotare, dar va spori și interesul acestora pentru studiu și cunoaștere.

Iar în ultimele 10 zile ale lunii, Soarele va amplifica toate aceste „tendințe” favorabile, pentru că va ajunge, alături de Mercur, în Săgetător.

Dar tot în Săgetător și în casa Străinătății din astrograma Berbecilor se află (din 2014) Saturn, care, de multe ori, aduce piedici sau întârzieri sau responsabilități suplimentare ori renunțări.

Poate că unii nativi nu și-au îndeplinit visul de a călători în străinătate pentru că prioritățile au fost altele sau resursele financiare au fost insuficiente.

Din 7 noiembrie, Berbecii vor avea mai mult noroc: planeta Venus va intra în Scorpion și în casa Banilor altora. Asta înseamnă că nativii ar putea câștiga, drept premiu, o vacanță sau că ar putea primi, drept cadou, banii pentru o călătorie în străinătate.

Iar Luna Nouă din 18 noiembrie va veni cu vești bune în acest sens. Luna Nouă va avea loc în Scorpion și le poate aduce Berbecilor nu doar vești bune legate de un premiu, o recompensă ori de un credit de care să beneficieze direct, ci și vești legate de venitul partenerului de viață ori de profitul unei afaceri în care sunt și ei implicați.

În plan sentimental, luna noiembrie este provocatoare pentru Berbeci datorită lui Marte, prezent în casa Parteneriatelor din astrograma lor.

Marte poate fi „planeta Pasiunii” dar și „planeta Războiului”. În cuplu, Marte poate aduce mai multă pasiune, dar și risc de ceartă și chiar despărțiri, dacă nativii nu renunță la orgoliu și la dorința de a avea ultimul cuvânt.

Riscul este mai mare după data de 7 noiembrie, când Venus, planeta Iubirii, părăsește zodia Balanță și ajunge în Scorpion.

Venus în Scorpion le va purta noroc la bani, dar va aduce și multe tentații în plan amoros. Iar acestea pot tulbura liniștea din cuplu și pot pune în pericol relația.

Pentru Berbecii singuri Venus în Scorpion va aduce, de asemenea, multe tentatații și poftă de aventuri amoroase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top