Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop noiembrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop noiembrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii fac primul pas în iubire. Unii dintre ei se gândesc tot mai serios la căsătorie.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 pentru zodia Gemeni pune accent pe schimbările din viața profesională a nativilor și pe sănătatea acestora.

În primele 3 săptămâni ale lunii, prezența Soarelui în zodia Scorpion va influența, favorabil, casa Sănătății și a Profesiei din astrograma Gemenilor.

În 22 noiembrie, Soarele se va muta în Săgetător, iar atenția Gemenilor se va îndrepta spre parteneriate și relații. Această schimbare va fi „pregătită” din 7 noiembrie, prin intrarea planetei Mercur (care îi patronează pe Gemeni) în zodia Săgetător, unde va rămâne până la data de 11 ianuarie 2018.

Sfârșitul anului va fi solicitant pentru Gemeni și tocmai de aceea nativii ar trebui să profite de Luna Plină din 4 noiembrie, care va avea loc în casa Trecutului și a Secretelor din astrograma lor.

Momentul de Lună Plină va fi mai potrivit pentru odihnă și relaxare, pentru meditație și planuri pe termen lung, creionate cu discreție.

Din 22 octombrie, când Soarele a intrat în zodia Scorpion, Gemenii s-au concentrat pe profesie. În 7 noiembrie, în Scorpion va ajunge și planeta Venus, care îi va ajuta pe Gemeni să aibă relații armonioase cu șefii și colegii sau să aibă succes la interviuri de angajare.

Tot în Scorpion va avea loc și Luna Nouă din data de 18 noiembrie, care poate veni cu noutăți și vești concrete legate de un job nou sau de o promovare la actualul loc de muncă sau de alegerea, de către nativi, a unei noi profesii sau a unei afaceri pe cont propriu.

Contracte importante de asociere pot fi semnate după data de 22 noiembrie, când așa cum am menționat mai sus, Soarele va intra în zona Parteneriatelor din astrograma Gemenilor.

Dar acest aspect îi va mobiliza pe Gemenii îndrăgostiți să își oficializeze relația sau măcar să ia în calcul, mai serios, această perspectivă, în ciuda preferinței lor native de independență personală și de evitare a „constrângerilor” de orice fel.

În plan sentimental, trebuie subliniat, însă, și tranzitul planetei Marte prin casa Iubirii din astrograma Gemenilor. Acest tranzit va aduce, în cursul lunii, provocări în relația de iubire nativilor. Marte este planeta Pasiunii și mulți Gemeni nu vor rezista tentațiilor, iar efectele nu se vor lăsa așteptate.

Dar pentru că este și „planeta Războiului”, Marte mai poate provoca tensiuni și în relația Gemenilor cu proprii copii (casa Iubirii dintr-o astrogramă referindu-se și la copii).

Totuși, niciun aspect astrologic nu este în totalitate negativ. „Parte bună” a prezenței lui Marte în sectorul iubirii este că îi va încuraja pe Gemeni să facă primul pas în iubire sau să își pună în aplicare, cu succes, proiectele creative.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top