Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop noiembrie 2017 Leu – Oana Hanganu

Horoscop noiembrie 2017 Leu – Oana Hanganu. Leii fac declarații „cu măsură” dar își asumă mai multe responsabilități față de partener sau copii.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 pentru zodia Leu anunță schimbări în viața de familie și mai multe responsabilități față de cei dragi.

În primele 3 săptămâni ale lunii, atenția Leilor se va îndrepta spre familie și cămin, pentru că Soarele se va afla în casa Familiei din astrograma lor.

Aici va veni și Venus, planeta Iubirii, în data de 7 noiembrie și tot aici va avea loc Luna Nouă din 18 noiembrie.

Astfel, în prima parte a lunii, Leii vor avea relații excelente cu rudele și, dacă își doresc, se vor putea muta în casa la care visează de mult timp.

Dacă nu sunt interesați de mutare, dar vor o schimbare de decor, Venus în Scorpion îi va ajuta să facă alegeri inspirate pentru decorarea și amenajarea locuinței, dar îi va  îndemna să cheltuiască excesiv pe obiecte frumoase.

În 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetător, alături de Jupiter (aflat aici din 22 octombrie) și Mercur (aflat aici din 5 noiembrie).

Soarele în Săgetător va dinamiza sectorul Iubirii din astrograma Leilor și le va aduce, celor singuri, șansa de a se îndrăgosti (probabil la prima vedere).

În acest fel, va diminua efectele lui Saturn, aflat, la rândul lui, în Săgetător încă din decembrie 2014. Saturn este „vinovat” de restricții sau întârzieri în sectorulpe care îl ocupă în astrogramă.

Dar tot Saturn aduce responsabilități suplimentare și le cere Leilor să dea dovadă de maturitate în iubire.

Pentru mulți nativi Leu, prezența Soarelui alături de Saturn și Mercur în casa Iubirii poate să însemne declarații de iubire făcute cu măsură și doar atunci când nativii sunt siguri de sentimentele lor sau poate să aducă vești legate de o sarcină sau de nașterea unui copil.

Maturitatea și responsabilitatea față de persoana iubită și/sau față de copii este legată, în cazul multor nativi Leu, și de carieră.

Iar noiembrie le poate aduce schimbări și decizii majore în acest sens, care pot începe chiar din preajma zilei de 4 noiembrie, când va fi Lună Plină în zodia Taur și în casa Carierei din astrograma Leilor.

Motivați și de Marte, aflat în casa Comunicării, Leii vor ști să „se vândă” și să obțină ceea ce își doresc în negocieri profesionale, dar și să își impună punctul de vedere în relațiile profesionale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top