Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Taur - Oana Hanganu. Taurii pun accent pe carieră. Mulți dintre ei au curajul să facă schimbări drastice, alegând noi domenii de activitate.

Știri

Horoscop noiembrie 2017 Taur – Oana Hanganu

Horoscop noiembrie 2017 Taur – Oana Hanganu. Taurii fac ordine în relații: nu acceptă „sentimente călduțe”, în timp ce ei iubesc cu adevărat.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 pentru zodia Taur anunță schimbări în plan personal și relațional.

Taurii vor deveni mai încrezători în propriile forțe și vor „face ordine” în relații și afaceri.

Nu vor mai accepta colaborări în care muncesc mai mult decât alții, dar sunt plătiți la fel ca ei sau se vor retrage din afaceri în care „duc tot greul”, dar asociații își asumă toate meritele.

În plan sentimental, nu vor mai accepta relații și sentimente „călduțe”, în timp ce ei iubesc profund, cu tot sufletul.

Și toate acestea vor fi legate de momentul de Lună Plină din 4 noiembrie, care va avea loc în zodia Taur.

Atunci, va fi un moment de evaluare și de decizii cu impact pe termen lung.

În plus, Luna Plină le va spori farmecul personal, iar asta nu va rămâne fără urmări în plan partenerial, în special după data de 7 noiembrie.

În 7 noiembrie, Venus, planeta Iubirii, va ajunge în zodia Scorpion și în sectorul Parteneriatelor și mariajului din astrograma Taurilor.

Tot aici va fi, în 18 noiembrie, Luna Nouă.

Astfel, pentru Tauri, noiembrie va veni cu mai multă afecțiune în cuplu, cu mai multă armonie în relațiile de colaborare sau de prietenie, iar, pentru cei singuri, cu șansa de a-și întâlni sufletul-pereche.

În plan financiar, Taurii vor beneficia de pe urma intrării planetei Afacerilor, Mercur, în zodia Săgetător, în ziua de 5 noiembrie.

Mercur va rămâne în Săgetător până la data de 11 ianuarie 2018, ajutându-i pe Tauri să primească finanțările necesare pentru proiectele proprii.

O atenție sporită va trebui acordată, însă, perioadei cuprinsă între 3 și 23 decembrie, când Mercur va fi retrograd în Săgetător.

Deci, luna noiembrie ar trebui „folosită” la maximum de Tauri, pentru afacerile și proiectele lor.

Cea mai bună favorabilă pentru noi proiecte sau pentru extinderea celor aflate în curs  începe în 22 noiembrie, când în Săgetător va ajunge și Soarele.

Soarele și Mercur vor reuși, în ultima decadă a lui noiembrie, să atenueze efectele prezenței lui Saturn în aceeași zodie.

Saturn este „vinovat” de restricțiile, pierderile sau întârzierile cu care mulți nativi Tauri s-au confruntat din decembrie 2014.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top