Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop noiembrie 2017 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop noiembrie 2017 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii se mută în casă nouă sau vor să se așeze la casa lor. În carieră au oportunități neașteptate.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 pentru zodia Vărsător anunță împliniri în plan personal și succes în carieră.

Familia va fi o prioritate pentru Vărsători, iar Luna Plină din 4 noiembrie  le va aduce motive de mulțumire. Nativii pot primi vești legate de succesul unei rude, pot să își cumpere o casă ori se pot „așeza la casa lor”.

A doua zi, planeta Mercur va intra în Săgetător și în casa Prietenilor din astrograma Vãrsătorilor, motivându-i pe aceștia să petreacă mai mult timp cu prietenii și să nu rateze ocaziile de a socializa și de a se distra.

Dar tot în Săgetător se află și Saturn care, din decembrie 2014, le cere Vărsătorilor să își aleagă cu grijă prietenii și mai ales să nu „se afișeze” cu oricine.

Și asta pentru că, în ultima parte a anului 2017, cariera prestanța sau succesul profesional al nativilor ar putea fi afectate de alegeri neinspirate în acest sens.

Cariera este, din 10 octombrie, marea prioritate a Vărsătorilor. Atunci, Marele Benefic Jupiter a intrat în Scorpion și în casa Carierei din astrograma lor, unde va rămâne până în noiembrie 2018.

În primele 3săptămâni din noiembrie, în Scorpion va fi și Soarele și tot în Scorpion va ajunge, în data de 7 noiembrie, planeta Venus aducătoare de noroc în iubire, dar și de noroc financiar.

Mai mult, în Scorpion va fi și Luna Nouă din 18 noiembrie. Toate aceste evenimente și conjuncturi astrale anunță oportunități însemnate și succes în cariera Vărsătorilor.

Iar prezența planetei Venus în Scorpion poate anunța, pentru Vărsători, și o mare iubire întâlnită într-un context Pt.

În 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetător, alături de Saturn și de Mercur. Astrele îi îndeamnă pe Vărsători să socializeze și să își facă noi prieteni, dar, așa cum subliniam mai sus, să fie mai selectivi.

În plus, prezența lui Mercur în acest sector poate amplifica și tendința Vărsătorilor de a vorbi (prea mult!) despre viața lor. Ar fi bine să fie mai discreți!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top