Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop octombrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop octombrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele vor avea o lună solicitantă, dar plină de oportunități. Vor semna contracte avantajoase și se vor afirma.

Horoscopul lunii octombrie 2017 pentru zodia Fecioară anunță noroc în plan financiar și o agendă încărcată.

Luna Plină din data de 5 octombrie le poate aduce Fecioarelor cadouri sau câștiguri nesperate sau vești excelente privind resursele financiare ale partenerului de viață.

Fecioarele vor avea noroc și în iubire, pentru că, până în 15 octombrie, Venus se va afla în zodia lor și le va ajuta să atragă în viața lor iubirea, să fie admirate și apreciate.

În zodia lor va sta, până în 22 octombrie, și Marte, care le va spri încrederea și dorința de a se afirma.

Din 15 octombrie, Venus se va muta în casa Banilor din astrograma Fecioarelor, unde va avea loc și Luna Nouă din data de 19 octombrie și unde va ajunge și planeta Acțiunii, Marte, în 22 octombrie.

Toate acestea vor amplifica norocul Fecioarelor care vor găsi noi surse de venit, vor acționa la momentul potrivit și vor obține bani, promovări, colaborări avantajoase.

Colaborările și contractele avantajoase vor însenina viața Fecioarelor până în noiembrie 2018, cât timp ele vor fi sprijinite și de tranzitul lui Jupiter în zodia Scorpion.

Jupiter va intra în Scorpion în data de 10 octombrie și va dinamiza sectorul Comunicării, contractelor și călătoriilor din astrograma Fecioarelor.

Se poate spune că, până în toamna lui 2018, Fecioarele vor avea parte de multe invitații, de multe întâlniri și călătorii, dar și de oportunități extraordinare de a semna contracte de muncă sau afaceri avantajoase.

Un astfel de contract ar putea semna în jurul datei de 19 octombrie, când va fi Lună Nouă în casa Banilor, unde se va afla și Venus, micul Benefic din astrologie.

Tot atunci, iar Jupiter, Marele Binefăcător, se va afla în sectorul Contractelor șj afacerilor din astrograma Fecioarelor. Și tot în casa Contractelor, Fecioarele vor avea (încă din 16 octombrie), și planeta Afacerilor, Mercur.

Și, pentru ca luna să se încheie perfect, în data de 23 octombrie, în zodia Scorpion va ajunge și Soarele.

Fecioarele vor avea, astfel, un sfârșit de lună solicitant, dar plin de noroc și oportunități.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top