Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop octombrie 2017 Pești – Oana Hanganu

Horoscop octombrie 2017 Pești – Oana Hanganu. Peștii care vor să muncească, să se căsătorească sau să se mute definitiv în altă țară au astrele de partea lor.

Horoscopul lunii octombrie 2017 pentru zodia Pești anunță venituri suplimentare și noroc la bani, favorizate de Luna Plină din data de 5 octombrie.

Aceasta va avea loc în zodia Berbec și în casa Banilor din astrograma Peștilor. Aceștia vor mai avea un aliat puternic, până în data de 10 octombrie: Jupiter aflat în Balanță le va aduce noroc prin alții, sponsori sau cadouri și premii.

Din 10 octombrie, Peștii își pot pregăti bagajele pentru că Jupiter se va muta în Scorpion, unde va rămâne până în noiembrie 2018.

Tranzitul lui Jupiter în Scorpion va activa casa Străinătății din astrograma Peștilor, așa că nativii care vor să muncească sau să se mute în altă țară vor avea sprijinul astrelor.

Planeta Mercur va ajunge, de asemenea, în Scorpion, în data de 16 octombrie, favorizând comunicarea și afacerile nativilor Pești cu persoane din străinătate și oferindu-le oportunittea de a călători.

Și tot în sectorul Străinătății va ajunge Soarele, în data de 23 octombrie, sporind șansele Peștilor de a călători și ajutându-i pe nativii care vor să învețe o limbă străină, să se angajeze la o companie străină sau chiar să își găsească un partener de viață din altă țară.

Parteneriatele sentimentale vor fi sprijinite, în primele două săptămâni ale lunii, de tandemul Venus-Marte, după care Venus se va muta în zodia Balanței și în casa a VIII-a din astrograma Peștilor.

Aici va ajunge și Marte, în data de 22 octombrie. Și, ținând cont de faptul că Venus este planeta Iubirii,Marte este planeta Pasiunii, iar casa a VIII-a din astrogramă este legată și de intimitate , pasiune și sex, se poate spune că Peștii nu se vor plictisi deloc în această lună…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top