Connect with us
Taur

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu DECEMBRIE 2017 – Taur

Taurii găsesc noi surse de venit, primesc bani, bonusuri și cadouri. Iubirea poate veni de peste mări și țări.

Horoscopul lunii decembrie 2017 pentru zodia Taur pune accent pe resursele nativilor, care vor câștiga mai mulți bani, punându-și în valoare într-un mod mult mai eficient talentul, pregătirea sau experiența profesională.

Venus, planeta care îi patronează, va intra în zodia Săgetător în prima zi a lunii și, până în 25 decembrie, le va consolida relația de cuplu sau, pentru celor singuri le va spori magnetismul personal și șansa de a atrage iubirea în viața lor.

În același timp, le va aduce noroc prin alții și vești bune legate de banii partenerului de viață. Mai mult, Venus îi va ajuta pe nativi să fie admirați și răsfățați, apreciați și ajutați.

Cererile lor (în special cele de natură financiară) nu vor rămâne fără răspuns, iar în cont și portofel vor intra sume importante din credite, donații, sponsorizări sau prime și bonusuri de la locul de muncă.

Dar, mari amatori de lux și frumusețe, Taurii vor cheltui în exces, iar intrare în mișcare retrogradă a planete Mercur, în 3 decembrie, le cere nativilor mai multă atenție la detalii atunci când vor cumpăra obiecte de valoare.

Tot în 3 decembrie va fi Lună Plină în zodia Gemeni și în casa Banilor din astrograma Taurilor.

Aceștia pot primi bani, pot găsi noi surse de venit , pot recupera datorii sau se pot bucura de tot felul de avantaje materiale de pe urma unei afaceri sau a unui parteneriat profitabil.

Mercur retrograd în zodia Săgetător le va favoriza, între 3 și 23 decembrie, reluarea unor colaborări care să le vor aduce bani la sfârșitul anului sau refacerea unui proiect pentru a-l transforma într-un „magnet de bani”.

Reluarea unei colaborări sau planificarea unor noi proiecte vor fi ajutate și de intrarea planetei Acțiunii, Marte, în Scorpion, în data de 9 decembrie.

În Scorpion și în casa Parteneriatelor din astrograma Taurilor se află, din octombrie, Marele Benefic Jupiter. Împreună, Jupiter și Marte vor dinamiza sectorul Relațiilor și îi vor încuraja pe Tauri să că primul pas, să ia atitudine sau să acționeze și să „provoace” oportunitățile.

Dar, cât timp Mercur va fi retrograd, Taurilor le va fi pusă răbdarea la încercare. După 23 decembrie, când Mercur va reveni la mersul direct, toate „se vor lega” mai ușor și mai rapid.

Până atunci, alte evenimente astrologice importante își vor spune cuvântul. De exemplu, în 18 decembrie va fi Lună Nouă în Săgetător. Aceasta poate aduce noi oportunități financiare pentru nativii Taur.

În 20 decembrie, Saturn va părăsi senul Săgetătorului și va ajunge în Capricorn, zodie în care se află, deja, Pluton și în care vor ajunge și Soarele (în 22 decembrie) și planeta Venus (în 25 decembrie).

Pentru Tauri, va începe o perioadă cu schimbări importante în plan personal pentru că zodia Capricorn patronează casa a 9-a din astrograma lor. Acesta este „casa Străinătății”, dar și casa studiilor superioare, a perfecționării profesionale.

Perioada va dura 3 ani, iar sfârșitul lui decembrie le va aduce Taurilor oportunități profesionale în/din străinătate sau dorința de a se întoarce „la școală”.

Prezența lui Venus în „casa Străinătății” poate anunța și o iubire de peste mări și țări sau o relație la distanță. Pentru cei care au, deja, „pe cineva”, ultima decadă a Lunii cadourilor le poate aduce o călătorie împreună cu persoana iubită.

Citește și horoscopul pentru BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top