Connect with us
Horoscop tiganesc martie 2019 - Provocări pentru zodii în luna lui mărțișor

Știri

Horoscop tiganesc martie 2019 – Provocări pentru zodii în luna lui mărțișor

Horoscop tiganesc martie 2019. Prima luna a primaverii se poate rezuma intr-un singur cuvant: provocare. Afla ce rezerva astrele pentru fiecare zodie.

Horoscop tiganesc martie 2019

BERBEC – PUMNAL. Luna martie, mai ales de la mijloc incolo, va fi una destul de tensionata din punct de vedere profesional. Nativii Berbec vor sta bine la capitolul dragoste, ba chiar este posibila oficializarea actualei relatii.

TAUR – COROANA. Pana pe 15 martie, Taurii din zodiacul tiganesc trebuie sa traga tare. Vor avea multe lucruri de facut. Vor fi tot timpul in priza pentru ca sarcinile vor veni din toate partile. Sfarsitul lunii va fi unul mai relaxat.

GEMENI – SFESNIC. Pentru nativii zodiei Sfesnic lucrurile nu stau tocmai roz din punct de vedere amoros. Trebuie sa fie foarte atenti mai ales la zilele de 20 si 23 martie.

RAC – ROATA. Nativii Rac din zodiacul tiganesc vor fi pusi in fata unor provocari uriase. Anumite persoane incearca sa le destabilizeze relatiile. Racii vor fi nevoiti sa dea dovada de multa maturitate luna asta.

LEU – STEA. In sfarsit rasare Soarele si pe strada Leilor. Din 16 martie apar o serie de surprize placute din punct de vedere financiar.

FECIOARA – CLOPOT. Este o luna plina de schimbari pentru Fecioare. Acesti nativi vor fi provocati sa faca fata unor situatii complicate la fiecare pas. Vor trece cu brio de obstacole.

BALANTA – MONEDA. Balantele se vor lovi de o serie de situatii neprevazute. Au parte de multe lovituri de la viata, insa totul va fi in avantajul lor. Vor avea multe de invatat la inceputul acestei primaveri.

SCORPION – CUTIT. Nativii zodiei Scorpion care sunt implicati intr-o relatie trebuie sa dea dovada de multa intelegere in relatiile lor de prietenie.

SAGETATOR – TOPOR. In luna martie va curge lapte si miere pentru nativii Sagetator. Nimeni nu le va putea sta in cale in realizarea proiectelor care ii incanta atat de mult.

CAPRICORN – POTCOAVA. Din punct de vedere amoros, lucrurile vor fi ceva mai confuze mai ales din 15 martie incolo. Totul capata sens spre finalul lunii.

VARSATOR – CUPA. Varsatorii vor avea o luna buna in linii mari, insa vor avea de luat cateva decizii importante pentru sufletul lor.

PESTI – CAPELA. Nativii zodiei Pesti vor avea ceva norisori deasupra sectorului amoros. Trebuie sa fie pregatiti oricand pentru o mica furtuna.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top