Connect with us

Știri

Horoscopul lui Cupidon pentru toate zodiile. Ce te asteapta in ultima luna de toamna

Horoscopul ajută la înțelegerea in dragoste, a dificultăților familiale și a problemelor personale. Urmând sfaturile astrologilor, veți încheia luna octombrie și veți începe luna noiembrie plini de speranta.

Venus în Balanță este responsabil pentru dragoste, frumusețe și armonie, așa că săptămâna este bună pentru întâlnirea și întărirea relațiilor. În plus, Mercur în Scorpion ne va face mai senzuali și mai romantici. Toate acestea ne oferă un drept legal la plăcere: continuăm să ne bucurăm de viață, facem și păstrăm promisiuni, visăm, iubim și obținem noi impresii.

Berbec

Berbecul așteaptă un noiembrie frumos, așa că nu există niciun motiv pentru a trost. În domeniul relațiilor – o renaștere: un fost partener poate reveni in viata voastra. Este greu de spus dacă Berbecul are nevoie de acest lucru, pentru că Soarele în Balanță evidențiază multe alte subiecte: cariera, părinții, copiii, educația. Astrologii îl sfătuiesc pe Berbec să ia decizii pe baza propriilor dorințe și preferințe.

Taurul

Un Neptun activ avertizează asupra dificultăților. Mulți Tauri nu vor să se întoarcă acasă într-o seară rece, unde totul este atât de complicat. Planeta nu va aduce cea mai ușoară perioadă. Mai mult, nu totul depinde de Taur: mingea este in terenul partenerului, iar ceea ce decide el va fi. Dar situația poate fi corectată. Pentru a atrage noroc și a găsi fericirea Taurul trebuie sa faci ceva compromisuri.

Gemenii

Experții îi sfătuiesc pe gemeni să se pregătească: se apropie o avalanșă de iubire. Sub acest aspect vor fi atât cei casatoriti, cât și cei liberi. Este greu de spus dacă această fericire va fi pe termen lung deoarece evenimentele vor fi controlate de Mercur în Scorpion. Dacă Gemenii au făcut multe greșeli in octombrie, atunci sin luna noiembrie vor putea să le remedieze. Este recomandat ca tu și partenerul tau să creați un program de weekend alegând cele mai amuzante și mai neobișnuite evenimente.

Rac

La începutul lunii noiembrie, Luna se află în Scorpion, așa că astrologii avertizează Racusorii gratuit: acum nu este momentul potrivit pentru noi romane. Există riscul de a întâlni o persoană care va aduce în viață prea multe probleme, nemulțumiri și durere. Dar luna favorizează Racii casatoriti. Puteți începe orice doriți cu persoana iubită, iar norocul vă va însoți în treburile VOASTRE: aranjați datele, faceți reparații, planificați vacanțele, primiți oaspeți, cumpărați mobilă și iubiți-vă.

Leu

La joncțiunile din octombrie si noiembrie, Leii ar trebui să fie mai atenti la relațiile sale de familie: ei sunt aceia care pot deveni o sursă de anxietate și probleme minore precum o pierdere de forță, îndoială, o dispoziție stricată. Toate acestea pot fi foarte nefavorabile. Rezultatul va fi comunicarea proasta cu partenerul. Spre finalul lunii lucrurile se linistesc si incepe o perioada benefica.

Fecioară

Astrologii avertizează: dacă Fecioara are nevoie urgentă de a fi intr-o relația și de a discuta cu un partener, este mai bine să facă acest lucru înainte de 3 noiembrie. În caz contrar, Mercur, pus în mișcare asupra Scorpionului, va strica totul: se poate încheia cu o pauză a relațiilor sau o încredere subminată. În caz contrar,acesti natici ar trebui să se concentreze pe muncă și strângerea de bani. Mercur creează o situație favorabilă: Fecioara nu poate decât să dorească și să deschidă fluxul financiar.

Balanța

Astrologii sfătuiesc Balanța să-si cheltuiască prudent energia, deoarece nivelul acesteia poate scădea într-o săptămână din cauza tranziției Venus la Scorpion. Moduri utile vor ajuta la creșterea energiei și la consolidarea biocâmpului. Acesta este momentul perfect pentru a te concentra asupra ta. Iubitul tău a primit deja suficientă energie, este timpul să ai grijă de tine. Puteți să vă notați nevoile de bază și să începeți să elaborați sistematic lista.

Scorpionul

Mercur va intra în constelația Scorpion la mijlocul săptămânii, iar în acest moment este mai bine să vă pregătiți din timp. Ce să faci? În primul rând, este important ca Scorpionii să scape de blocaje psihologice, să nu-și piardă inima și să nu se îndoiască de ei înșiși. Astrologii sfătuiesc să se concentreze pe ceea ce există deja. Acestea sunt abilități unice, intuiție dezvoltată, experiență în depășirea problemelor, calități pozitive ale unui partener. Este important să evidențiați tot ce este mai bun în viață și să vă apreciați pe voi înșivă, sau altfel tulburările în relație nu pot fi evitate.

Săgetătorul

Jupiter activat și Neptun indică rezolvarea unor probleme din trecut. Dacă Săgetătorul a avut sentimente pe care le-a ascuns de ceilalți, atunci o poveste neagră va veni din spate. Fie sentimentele se estompează, fie viața va da o lecție serioasă. Găsirea unui punct de refacere va fi cel mai ușor într-un cerc de persoane dragi sau la evenimente interesante, care în noiembrie vor fi un remediu excelent. Puneti cartile pe masa si spuneti tot ce va apasa.

Capricornul

Tranziția lui Marte prin Balanță va cauza dificultăți în relații, iar Capricornii nu vor fi deloc vinovați pentru acest lucru. Cealaltă jumătate poate avea o dispoziție proastă, iar Capricornul este mai bine să ia asta filosofic: cu cine nu se întâmplă? Dar, cu bani și respect de sine, totul va fi într-o ordine perfectă. Dacă aveți idei despre cum să vă măriți bugetul familiei, acum este momentul să le implementați. Astrologii sfătuiesc să facă ceea ce este benefic și să lase problemele pentru mai târziu.

Vărsătorul

Foarte curând, vor fi aduse la Vărsător oportunități excelente la locul de muncă, în relații, în realizarea de sine, care va ajuta la schimbarea vieții în bine. Adevărat, Jupiter poate distruge toate planurile, poate perturba acordurile și poate umple relația cu negativitate. Merită să vă pregătiți pentru acest lucru și să acordați un ton pozitiv. Dacă există dorința de a schimba serios viața – a sosit momentul.

Pestii

Sub auspiciile lui Jupiter, Peștii vor intra în noi oportunități, perspective, oameni, sentimente. Dar o parte din energia planetei nu poate duce nicăieri. Completarea golurilor va ajuta la corectarea lucrării cu biocâmpul. Ce se intampla in relația cu un partener?

Acestia vor aduce o oportunitate de a deveni mai fericiți, mai buni și chiar mai de succes. Este o persoană iubită care vă va promite și vă va ajuta să alegeți un nou vector de dezvoltare, principalul lucru este să ascultați cuvintele sale.

Sunt Adrian Ioan si de mai bine de 5 ani sunt editor la HUFF. Pasionat de presa din adolescenta, am acumulat 14 ani de experienta la Pro Tv, Realitatea, Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top