Connect with us
Reusite financiare pentru Sagetator si schimbari pentru Taur. Astrologul celebritatilor ne spune ce ne asteapta pana la finalul anului

Știri

Reusite financiare pentru Sagetator si schimbari pentru Taur. Astrologul celebritatilor ne spune ce ne asteapta pana la finalul anului

Astrologul Kelly Fox anunta faptul ca 2019 va fi un an plin de reusite pentru cateva native ale zodiacului. Calatoriile pe distante lungi sunt cele care pun amprenta pe acest an.

Iata la ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la finalul anului:

Berbec

Berbecii vor avea parte de cateva esecuri in 2019, dar multe momente vor fi pline de reusita si bucurie. Astrele propun nativelor Berbec ca in anul ce urmeaza sa fie cu mult mai ambitioase decat pana acum, pentru a reusi ceea ce si-au propus de ceva vreme.

Perspectiva asupra vietii si a ceea ce se intampla in jur, se va largi si va capata un alt sens fata de cel de pana acum.

Taur

Schimbarea este cea care creioneaza intr-un cuvant anul 2019 pentru nativele Taur. Fie ca este vorba despre o schimbare de look sau una atitudinala, aceasta va fi observata si apreciata de catre toti cei apropiati.

In plus, anul acesta este cel care va aduce realizarile pe care nativele le-au considerat imposibile pana acum. Oportunitatile vor veni in numar mare, de aceea nativele Taur trebuie sa fie cu ochii si mintea deschisa.

Gemeni

Potrivit astrologului Kelly Fox, urmatoarea perioada va aduce sansa Gemenilor sa se concentreze asupra obiectivelor cu adevarat importante si asupra eventualelor castiguri.

Abilitatea intuitiva a nativelor Gemeni se va afla la cote maxime in august- septembrie, fapt pentru care vor da dovada de mult mai multa empatie fata de cei dragi.

Rac

Anul 2019 se dovedeste a fi un an al schimbarilor. Visele vor deveni realitate usor, usor, iar rutina zilnica va disparea cu totul.

Poate fi vorba despre un nou loc de munca, schimbarea domiciliului sau inceperea unei noi relatii.

Astfel, aspiratiile si modul de viata se pot schimba considerabil pentru nativele Rac.

Leu

Asumarea riscurilor atrage dupa sine si obtinerea unor recompense considerabile. Vei fi, in sfarsit, cu picioarele pe pamant, fapt pentru care vei deveni mult mai matura.

Latura ta creativa va lua amploare, iar noile interese isi vor face loc in numar cat mai mare. Iti vei canaliza toata energia catre dorinte mici, dar realizabile.

Fecioara

Pentru zodia Fecioara, 2019 va fi un an al inovarii si inspiratiei. Nativele Fecioara vor fi mult mai mature in anul acesta si isi vor slefui fiecare talent, fapt ce le va aduce noi oportunitati. Vor atrage oameni artistici.

Cu toate acestea, astrele sfatuiesc aceste native sa aiba mult calm si rabdare, pentru a nu se grabi lucrurile.

Balanta

Anul 2018 a adus in viata Balantelor prietenii adevarati, indepartandu-i rand pe rand pe cei care nu meritau atentia lor.

Vestea buna este ca acest an le aduce noi relatii si sansa de a se simti mult mai implinite pe plan emotional. Sfatul astrelor pentru nativele Balanta este sa isi gaseasca motivatia de a se ocupa mult mai mult de partea emotionala.

Scorpion

2019 ar putea aduce incheierea unei relatii, dar si inceperea alteia noi. Nativele Scorpion trebuie sa fie foarte atente in privinta relatiilor pana la finalul anului, deoarece chiar si cele care par foarte stabile, pot avea probleme din cauza conjuncturilor astrale.

Acest an implica calatorii in destinatii necunoscute, unde nativele vor putea scapa de toate grijile si stresul acumulat.

Sagetator

Conform spuselor lui Kelly Fox, Sagetatorul va putea in 2019 sa puna capat tuturor problemlor si dificultatilor carora a fost nevoita sa le faca fata pana acum.

Nativele vor avea un an plin de noroc si generozitatea din partea celor apropiati, lucruri care le va tine pe linia de plutire. Daca se ambitioneaza si muncesc din greu, anul 2019 ar putea sa le aduca venituri considerabile, care sa le scape de multe griji.

Capricorn

Perseverenta si ambitia vor fi cele care vor contura in cateva cuvinte anul 2019 pentru nativele Capricorn.

Este foarte probabil ca din cauza faptului ca nu au increderea ca norocul este de partea lor, aceste native sa rateze multe sanse menite sa le aduca succesul. Isi vor face multi noi prieteni si vor primi foarte mult sprijin pentru ceea ce-si doresc sa intreprinda.

Varsator

Sfatul astrelor pentru nativele Varsator in ceea ce priveste urmatoarea perioada este sa ia fiecare esec precum un lucru bun, sa ramana optimiste si sa priveasca orice eveniment precum o oportunitate.

Acest mod de a vedea viata le poate oferi nativelor sansa de a realiza mari progrese pe mai multe planuri, fapt care le-ar putea maturiza si schimba in bine.

Vor avea parte de multi oameni care le vor ajuta sa obtina ceea ce-si doresc.

Pesti

Urmatoarele luni vor aduce oameni noi in viata Pestilor. 2019 reprezinta un moment de reflexie pentru nativele Pesti, ajungand sa vada viata intr-un mod mai bun si optimist.

Vor avea multe oportunitati in cariera, dar din cauza numeroaselor oferte, vor rata multe, deoarece nu vor sti ce sa aleaga. Totul necesita foarte multa perseverenta, iar aceste native vor primi tot sprijinul celor dragi.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top