Connect with us
Astrologul Cristina Demetrescu, vești bune pentru români. Ne așteaptă schimbări majore

Horoscop

Astrologul Cristina Demetrescu, vești bune pentru români. Ne așteaptă schimbări majore

Celebrul astrolog, Cristina Demetrescu, a vorbit despre schimbările majore de care vom avea parte în noul an. Invitată în emisiunea Voi cu Voicu, realizată de Mirela Voicu, ea a explicat că noul an vine cu multe surprize pentru români și va fi unul cu totul și cu totul schimbat.

Previziuni de la Cristina Demetrescu

Cristina Demetrescu a declarat că anul 2021 nu va fi unul atât de groaznic, spre deosebire de 2020, însă poate fi vorba de o criză financiară. Nu va fi o criză care va afecta la nivel național, însă anumite corporații vor fi greu puse la încercare.

Nu poate fi vorba de o criză financiară din cauza faptului că nu va afecta o gamă largă de oameni. Unele dintre cele mai mari corporații vor claca din cauza unor hotărâri luate la nivel internațional. Este vorba de falimente, oameni care vor rămâne fără locuri de muncă și vor avea probleme mari cu banii.

„Așa arată – ca o criză financiară, dar s-ar putea să fie genul acela de criză care să privească anumite corporații. Uranus a intrat de vreo trei ani în zodia Taurului, care este o zodie de bani. Acum intră în tensiune cu Jupiter și cu Saturn, care și ele au legătură cu politicile monetare, cu tot ce se hotărăște la nivel internațional. Arată mai degrabă o clacare a unor mari corporații, vom auzi de anumite falimente, sunt oameni care vor rămâne fără lucru”, a explicat Cristina Demetrescu, în emisiunea Voi cu Voicu moderată de Mirela Voicu.

În ceea ce privește situația provocată de pandemie, lucrurile revin la normal, treptat. Oamenii vor începe din nou să-și facă planuri de viitor, să spere la o viață mai bună și să-și dorească normalitatea de dinainte de criza sanitară care a lovit omenirea.

Cristina a mai precizat și că 2021 ne va aduce vindecarea, ceea ce se și întâmplă, și nu decât în plan divin, având în vedere că deja a ajuns și la noi în țară vaccinul anti-covid-19. Deși suntem nerăbdători să ne recăpătăm viețile noastre, trebuie să înțelegem că lucrurile vor evolua treptat și este nevoie de răbdare pentru a începe o nouă etapă.

„Oamenii vor încerca din nou să-și facă planuri, să se readune, să călătorească. Saturn spune: deocamdată, mai stați puțin. Saturn va rămâne în semnul Vărsătorului până prin martie 2023, adică totul trebuie luat încet, progresiv și trebuie să respectăm această inerție a acestei pandemii. Conjunctura astrală a ceea ce a generat pandemia s-a închis la momentul acesta, urmează o altă etapă, o altă epocă, urmează ca 2021 să ne aducă antidotul divin pentru vindecarea planetei, Jupiter în Pești, care este bun pentru oricine dorește să se vindece de boli.”, a spus Cristina Demetrescu.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top