Connect with us
Horoscop 14 mai 2017. Ce surprize au pregătit astrele pentru fiecare nativ în ziua de sâmbătă. Previziuni pentru toate zodiile.

Horoscop

Care este DEPENDENŢA ta, în funcție de zodie

Berbec – cafeaua/ceaiul

Nativii Berbec sunt cei mai activi și ocupați oameni. Ei tind să fie dependenți de cafea sau ceai, deoarece sunt băuturile energizante care îi ajută să reziste cât mai mult timp. În plus, ei nu pleacă nicăieri fără cana/paharul de cafea.

Taur – mâncarea

Taurii se confruntă des cu mâncatul emoțional, dar ei au un apetit foarte mare mereu. Știu să se bucure de fiecare îmbucătură de mâncare, iar unicitatea lor este că nu au nevoie de o companie ca să poată mânca. Le place să mănânce singuri!

Gemeni – țigările

Acești nativi abia așteaptă pauzele de țigară din programul de muncă. În plus, când sunt în public ei au tendința să se îndepărteze ca s își aprindă o țigară. Se crede că persoanele născute în zodia Gemeni asociază fumul cu spargerea de gheață, deoarece le place să socializeze. De asemenea, ei cred că fumatul îi ajută să se elibereze de stres și de probleme.

Rac – medicamentele

Din moment ce nativii Rac sunt foarte sensibili, ei se îmbolnăvesc ușor și întotdeauna sunt în căutarea unui medicament care să le aline durerea. În plus, ei își păstrează mereu la îndemână o cutie cu analgezice.

Leu – cumpărăturile

Le place să se trateze bine și să fie văzuți răsfățându-se în timp ce își cumpără lucruri frumoase. De asemenea, le place să arate cât mai bine în fiecare zi, exagerând deseori cu banii pe care-i dau pe cumpărături.

Fecioară – relațiile toxice

Acești nativi cad cu ușurință pradă relațiilor toxice care îi distrug emoțional. Ei iubesc cu adevărat, acordă atenție și au grijă de partener, ceea ce înseamnă că nu sunt în stare să rănească pe nimeni și nici să se răzbune.

Balanță – rețelele sociale

Balanțele sunt cei mai mari fluturi sociali: rețelele sociale sunt cea mai mare dependență a lor. Ele sunt foarte active pe Facebook și Instagram, verificând din minut în minut cine i-a apreciat postarea sau ce comentariu a mai primit.

Scopion – intimitatea

Nimeni nu poate concura cu dexteritatea sexuală a unui Scorpion. Deoarece sunt cunoscuți pentru intensitatea cu care iubesc, ei tratează patul ca pe o arenă pentru a-și exprima îndrăzneala sexuală, potrivit clickpentrufemei.ro

Săgetător – călătoriile

De fiecare dată când întâlnești un Săgetător, te va informa despre lista cu locurile pe care le-a vizitat și pe care vrea să le viziteze de acum înainte. În plus, acești nativi sunt mereu în căutarea unor planuri spontane și călătorii lungi.

Capricorn – munca

Acești nativi muncesc foarte mult. Ei sunt total împotriva pierderii timpului pe lucruri banale. Prin urmare, se poate vedea cât de mult muncesc când își ating obiectivele, ceea ce contează foarte mult pentru ei.

Vărsător – jocurile video/cărțile

Vărsătorii au un mod ciudat de a trece prin viață. Lor le place să rătăcească în propriile lor vise. Nu trebuie să te sperii dacă vezi că sunt absorbiți de un joc video sau de o carte. Lor le este greu să facă diferența între ficțiune și realitate.

Pești – clipele romantice

Acești nativi sunt dependenți de momente romantice. De asemenea, ei sunt foarte sensibili și pot face orice pentru ca sentimentele lor să fie auzite și simțite.

Citeşte şi Horoscop 14 septembrie 2017. Berbecii sunt obosiți

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top