Connect with us

Horoscop

Cât de AFEMEIAŢI sunt bărbaţii în funcţie de zodie

Berbec

Nativul din Berbec este energic şi are nevoie de multă atenţie din partea femeii din viaţă lui – dacă nu va primi ceea ce îşi doreşte, Berbecul nu va stă pe gânduri şi va caută ceea ce nu are. Fiind şi deosebit de impulsivi, Berbecii pot la decizii pe care le regretă ulterior. Este un semn înclinat să acţioneze ghidat de instinct mai mult decât prin acţiuni gândite. Moralul Berbecilor este destul de flexibil, deoarece aceştia fac ceea ce simt. Dau frâu liber pasiunii şi focului interior cu care, de multe ori, se ard ei înşişi.

Nu prea există Berbeci care să reziste avansurilor unei femei, iar cum aceştia sunt puşi continuu pe cuceriri nu se vor reţine şi vor zbura din floare în floare mai toată viaţă.

Leu

Leul este un semn de foc care doreşte să să fie mereu în centrul atenţiei. Aceşti nativi sunt mereu în căutare de femei frumoase, iubitoare, sexi şi mai tinere decât ei. Acesta este un semn regal, guvernat de Soare şi, că atare, consideră că i se cuvine totul. Prin natură lor, tind să fie infideli.

Avansurile unor femei care le arată admiraţie şi apreciază tot ceea ce fac, îi pot lua pe Lei de lângă iubita sau soţia care nu fac acest lucru.

Săgetător

Săgetătorul are nevoie de cantităţi mari de acţiune şi aventură, de aceea este întotdeauna la vânătoare de femei. Este, de asemenea, un spirit liber. Personalităţii sale îi este asociată spontaneitatea. Greşeală unei femei este de a încerca să-şi păstreze Săgetătorul legat la domiciliu şi să nu ţină cont că are nevoie de independenţa, spaţiu şi că urăşte scenele de gelozie.

Cel mai probabili, prinşi că înşeală vor spune: „Da, iubire, e adevărat, am fost infidel, dar numai o singură dată şi după cum vezi eu sunt sincer şi îţi recunosc.” De fapt, el nu se va consideră niciodată vinovat că a cedat avansurilor unei alte femei. Despre această zodie se poate spune că este plină de bărbaţi afemeiati.

Cât de afemeiati sunt bărbaţii din zodiile de pământ

Taur

Taurul este un semn foarte loial, însă fiind şi foarte atractivi, pot fi ispitiţi tot timpul, aşa că femeile din viaţă lor ar ar trebui să le acorde o atenţie specială şi să le arate tot timpul afecţiune fizică şi emoţională pentru a nu fi tentaţi de avansurile unei alte femei.

Până să găsească femeia visurilor lui, un bărbat Taur va face multe cuceriri, însă după ce găseşte la o femeie toate calităţile pe care le apreciază, va fi foarte devotat şi nu va simţi nevoia să-şi îndrepte atenţia către o altă.

Fecioara

Nativii din Fecioara sunt de cele mai multe ori foarte loiali. Perfecţionişti în cele mai mici detalii şi extrem de critici, ajung să fie chiar şi insuportabili. Deşi sunt foarte iubitori, dacă nu primesc toată atenţia pe care o cer, ar putea fi atraşi de alte femei dacă nu primesc acelaşi tratament de la soţie sau iubita.

Foarte puţini bărbaţi din Fecioara ajung să însele. Aceşti nativi nu sunt atraşi de aventuri amoroase şi chiar dacă primesc avansuri nu vor calcă strâmb şi nu-şi vor înşela femeia cu care se află într-o relaţie stabilă.

Capricorn

Capricornii sunt, de obicei, un semn care da dovadă de auto-control. Nu ar înşela chiar dacă vor fi puternic ispitiţi. Ei cer, de asemenea, respectul şi admiraţia partenerelor. Rigizi şi inflexibili, la rândul lor nu iartă trădarea, iar dacă totuşi trec peste această o fac pentru a păstra unitatea familiei.

Dacă totuşi înşeală, procedează într-o manieră prudenţă şi doar cu femei cu un statut social înalt şi cu cele care obţin un salariu mare sau au afaceri mari. Având în vedere acest lucru se poate spune că nativul Capricorn este un aventurier materialist!

Gemeni

Bărbaţii Gemeni au nevoie de stimulare intelectuală pentru a rămâne lângă partenerele lor. Mulţi dintre Gemeni sunt infideli mai mult emoţional decât fizic, agăţându-se de multe ori de relaţii virtuale pe care le consumă prin e-mail-uri, chat etc. În ciuda reputaţiei de oameni cu personalitate dublă pe care o au, nu această îl face să-şi exprime nevoia de infidelitate ci, mai degrabă, curiozitatea înnăscută.

Există şi nativi Gemeni care, angajaţi fiind într-o relaţie, se îndrăgostesc de o altă femeie şi nu ezită să-i comunice acest lucru femeii cu care îşi împarte viaţă. Grav este că aceşti nativi pot zbura din floare în floare fără că soţia sau iubita să ştie acest lucru.

Balanţă

Bărbaţii Balanţă sunt persoane romantice şi echilibrate. Acesta este un semn destul de indecis, adesea trăiesc o fantezie ani de zile, asta doar în mintea lor, dar nu îndrăznesc să o pună în practică pentru a nu-şi pune în pericol relaţia în care sunt implicaţi.

Există însă şi nativi Balanţe care au relaţii stabile dar nu pot renunţă nici la amante. Astfel de bărbaţi pot fi consideraţi adevăraţi cuceritori cu recorduri în ceea ce priveşte aventurile amoroase.

Vărsător

Deşi nu este cel mai romantic semn din zodiac, Vărsătorii simt nevoia să fie iubiţi. Este semnul cel mai imprevizibil, astfel încât să nu se poate şti cu adevărat ce gândeşte. Această detaşare a Vărsătorului, un nativ care se află mereu într-o dimensiune paralelă, face posibilă conectarea şi deconectarea de alte persoane în mod permanent. Este foarte dificil pentru Vărsători să se simtă parte dintr-un sistem, parte dintr-o familie, parte a unui cuplu. Aceşti nativi sunt diferiţi. Ei sunt originali şi unici.

Afemeiati prin definiţie, Vărsătorii pot avea mai multe relaţii în acelaşi timp fără că niciuna dintre femeile din viaţă lui să ştie.

Rac

Este aproape improbabil că un Rac să fie afemeiat, însă dacă nu se va simţi iubit de către soţie sau iubita va fi infidel, în dorinţa de a găsi ce nu are acasă. În general, Racii nu înşeală, ei sunt sensibili şi intuitivi şi tocmai de aceea pot descoperi rapid infidelitatea partenerului peste care va trece cu greu.

O familistă convinsă va găsi în nativul Rac bărbatul ideal, deoarece acesta este pregătit să-şi formeze o familie atunci când găseşte femeia pe care o consideră potrivită.

Scorpion

Deşi este considerat un semn întunecat şi pasional, acest lucru nu trebuie să fie asociat cu infidelitatea. De obicei, este foarte loial, dar are nevoi fizice şi sexuale mari care trebuie îndeplinite. Aceşti nativi se hrănesc cu sex în toate formele sale şi trebuie să simtă că explorează în profunzime toate aspectele legate de artă amoroasă. Pe de altă parte, simţul pentru familie depăşeşte, în general, slăbiciunea trupului şi atunci când îşi găsesc marea dragoste se oferă complet relaţiei.

Poate din acest motiv Scorpionul meditează mult timp înainte de a comite un act de infidelitate, iar atunci când sunt surprinşi că fac acest lucru spun cu sinceritate că a fost sex şi atât, fără implicaţii sentimentale.

Peşti

Nativii Peşti sunt visători şi au multă imaginaţie. Aceştia sunt ghidaţi de fantezii sexuale că şi când ar avea mereu cu ei un GPS. Pentru aceşti nativi nu există cale de mijloc, ori sunt foarte afemeiati, ori sunt foarte stabili într-o relaţie.

Citeşte şi Horoscop 2018: Ei sunt cuplul anului! Vor trăi relația perfectă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top