Connect with us

Horoscop

Cât de manipulator este un bărbat în funcție de zodie

Oamenii sunt manipulați aproape tot timpul, fie prin lucrurile pe care le vedem, cum ar fi publicitatea, fie prin încercările unei alte persoane de a obține ceea ce vrea de la cineva.

De fiecare dată când cineva este manipulat, controlat sau folosit, poate fi făcut atât de subtil, încât cel manipulat nici măcar nu-și dă seama.

Acest lucru se aplică în viața de zi cu zi, și chiar în relațiile în care suntem implicați.

Astăzi vă vorbim despre cât de manipulatori sunt bărbații în funcție de zodie, pentru a descoperi lângă cine stai!

Berbec

Bărbatul Berbec crede că tot ceea ce îl înconjoară este o competiție, iar el nu crede că manipulează nimic, ci pentru că folosește orice strategie pe care o are pentru a câștiga.

Când te afli într-o relație, nu ai doar un partener sau o prietenă, ci doar un potențial adversar, și Berbecul va fi tentat să câștige în orice.

Taur

Unul dintre cele mai eficiente trucuri prin care bărbatul Taur poate manipula este vinovăția. Practic, este vorba despre a-i face pe cei din jur să se simtă vinovați că obțin ceea ce vor.

Gemeni

Bărbatul Gemeni este incredibil de fermecător și probabil că nici măcar nu știe că se joacă cu tine. Se comportă ca și când ar fi iubitul anului, iar atunci când face ceva ce nu-ți place, te face pe tine să te simți rău.

Te va întreba cum te poți supăra pe el, când el face totul pentru tine.

Rac

Un bărbat Rac se pricepe atât de bine să manipuleze oamenii prin emoțiile sale, încât te vei simți foarte îngrijorată atunci când începe acțiunea.

Adică, atunci când el va începe să plângă, vei uita cu totul de faptul că erai supărată pe un lucru rău pe care l-a făcut.

Leu

Cei care sunt sub influența unui Leu trebuie să știe că au de-a face cu unul dintre cei mai mari manipulatori din toate timpurile, lucru care se observă prin complimentele lui indirecte.

De exemplu, un Leu nu-ți va spune niciodată: „Oh, ai de gând să porți asta?”, ci mai degrabă îți va spune: „Majoritatea oamenilor nu s-ar fi îmbrăcat așa, dar adevărul este că arăți uimitor”.

Gândește-te bine la afirmațiile sale, căci nu toate sunt ceea ce par. Când te enervează, spune că doar făcea o glumă. Cum te poți supăra pe asta?!

Fecioară

Bărbatul Fecioară manipulează pe alții printr-o presiune deliberată.

Ce înseamnă asta? Dacă te-ai certat cu el pentru că a făcut ceva greșit și nu te simți foarte bine în legătură cu asta, el va enumera câteva lucruri care l-au rănit pe parcursul vieții, cum ar fi un eventual divorț sau o fostă care l-a înșelat cu cel mai bun prieten.

De fapt, te va face să te gândești rapid la altceva, astfel încât să uiți motivul cerții.

Balanță

Bărbații care aparțin zodiei Balanță nu numai că se deosebesc prin faptul că sunt buni manipulatori, ci sunt și extrem de necredincioși, și nu vor ezita să se distreze pe seama ta în fața prietenilor, dacă asta îi face să pară grozavi.

Scorpion

Scorpionul este un maestru al manipulării, mai ales când vine vorba de a obține tot ceea ce vrea. De aceea, nu este surprinzător faptul că va folosi o varietate de stratageme, precum flirtul, planificarea, vinovăția și mituirea.

De fapt, se spune că una dintre principalele sale forme de manipulare este de a inspira frică în cei apropiați.

Săgetător

Săgetătorul nu are nici o problemă în a cere sfaturi de la alții, însă va urma întotdeauna calea și mijloacele sale în a face un lucru sau altul.

Tu te deranjezi să vorbești cu el și să îl sfătuiești, să cauți soluții, dar atunci când îl întrebi ce părere are, va găsi o sută de motive pentru care sugestiile tale nu sunt potrivite și nu vor funcționa pentru el.

Capricorn

Este legat de muncă și succes, dar știe cum să-și manipuleze vehement angajații pentru a obține rezultatele dorite.

De fapt, una dintre cele mai evidente tehnici ale sale este de a propune sau a face o cerere irațională, care nu are sens sau este imposibil de făcut, și apoi să urmărească faptul cum angajaților le este imposibil să refuze să o facă.

Vărsător

Se poate separa emoțional de ceilalți, astfel încât să nu aibă probleme atunci când își exercită manipularea.

Dacă te simți supărat că a făcut ceva rău sau dăunător, va refuza să-și ceară scuze sau să dea explicații, pretextând că tu ai început discuția și el nu a făcut absolut nimic rău.

Evident, are un temperament foarte calm, ceea ce te va face să te simți vinovat la final și să îți ceri tu scuze.

Pești

Bărbatul Pești are categoric abilități deosebite de manipulare. El poate spune un lucru la început, și apoi să facă contrariul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top