Connect with us
Cât noroc ai, în funcție de ziua în care te-ai născut

Horoscop

Cât noroc ai, în funcție de ziua în care te-ai născut

Cât noroc ai, în funcție de ziua în care te-ai născut:

LUNI: 44% NOROCOȘI
Ziua de luni este cea mai detestată de toți. Este guvernată de Lună, iar persoanele care vin pe lume în prima zii a săptămânii sunt înzestrate cu sensibilitate, multă dăruire în tot ceea ce fac și… mult mister, asemenea satelitului natural al planetei noastre.

Norocul este o enigmă pentru cei născuți lunea, fapt pentru care aceștia preferă mai degrabă să obțină rezultate după mult efort depus decât un succes venit pe neașteptate.

CITESTE AICI: TOP 4 cei mai dotati barbati in functie de zodie
MARȚI: 65% NOROCOȘI
Ziua de Marți este guvernată de planeta Marte. Persoanele născute marțea sunt foarte vesele, active mereu și dornice să realizeze proiecte noi. De multe ori, acestea se aglomerează prea mult în ceea ce își propun și riscă să strice totul din cauza entuziasmului prea mare.

Zeul Marte le-a insuflat de asemenea o latură războinică, datorită căreia câștigă multe bătălii în viață. Cu ajutorul acestei firi războinice, ”marțienii” reușesc să își facă norocul cu mâna lor.

MIERCURI: 32% NOROCOȘI
Ziua de Miercuri este guvernată de planeta Mercur. De altfel, după cum se poate observa, fiecare zi a săptămânii a primit numele de la planeta care o guvernează. Persoanele născute în această zi sunt hotărâte, dispuse la sacrificii uriașe.

Sunt persoane foarte cinstite și niciodată nu vor fi prinse înșelând sau inducând în eroare pe cineva în mod intenționat. Ziua de miercuri nu le aduce foarte mult noroc acestor nativi, însă mereu există câte o speranță mică și semne că va fi bine.

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2

Pagini: 1 2

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top