Ce culori iti vor purta noroc in anul Maimutei de Foc

08.02.2016
Ce culori iti vor purta noroc in anul Maimutei de Foc

Din luna februarie 2016 incepe un nou an in zodiacul chinezesc: Anul Maimutei de Foc. Va fi un an decisiv pentru fiecare zodie, un an al redescoperirii sinelui, si nu numai. Vezi ce culori iti poarta noroc in 2016!

Ce culori iti vor purta noroc in Anul Maimutei de Foc:

Culorile care isi vor pune amprenta in 2016 sunt albastrul, albul si auriul. Daca esti Berbec, imbraca-te mult cu albastru. Aceasta culoare este eliberatoarea energiilor negative, energii care te vor pandi tot anul.

Pentru tine, Taurule, auriul si rosul aprins sunt culorile ideale. Auriul iti pune in activare cele mai importante chakre, iar rosul te face si mai pasional decat esti.

Daca te-ai nascut Geaman, atunci afla ca orice combinatie albastru-alb sau turcoaz-negru te favorizeaza. Vei atrage norocul si atentia persoanelor dorite.

Vezi si: Ce inseamna, de fapt, Anul Maimutei de Foc, inceput pe 8 februarie. Cum te influenteaza?

Daca esti protejat de Luna, deci esti Rac, auriul este culoarea care te va magnetiza tot anul.

Pentru tine, Leu naravas, tot auriul este culoarea ce te va face sa fii mai activ, mai vesel, mai prezent. De asemenea, combinatiile oranj-galben sunt binevenite.

Daca esti Fecioara, afla ca trebuie sa porti mai mult galben pentru a te impune in fata celorlalti, visiniu sau roz.

Pentru tine, draga Balanta, Anul Maimutei de Foc este o chemare la renuntarea la culorile reci. Asa ca poarta rosu si auriu cu incredere!

Daca te-ai nascut in zodia Scorpion, te vor favoriza albastrul si turcoazul, mai ales in momentele de cumpana.

Daca esti Sagetator, indrazneste combinatia argintiu-albastru, caci aceasta este cea mai potrivita pentru a atrage sexualitatea.

Pentru tine, Capricorn incapatanat, albastrul sidef este ideal pentru a face fata noilor provocari.

Daca esti Varsator sau Pesti, nu ezita sa folosesti cu incredere rosu, verde inchis sau orice nuanta galbuie. Aceste culori te energizeaza.