Connect with us
Ce floare îți poartă noroc primăvara aceasta, în funcție de zodie

Horoscop

Ce floare îți poartă noroc primăvara aceasta, în funcție de zodie

Fiecare zodie are grația ei, fiecare nativ are câte un obiect sau o plantă vindecătoare. Află ce floare îți poartă noroc primăvara aceasta, în funcție de zodie.

Ce floare îți poartă noroc în următoarele trei luni:

BERBEC – ZAMBILA: Zambila este o floare grațioasă, la fel ca tine. Nu se oferă cadou în orice moment, pentru că are o însemnătate specială.

TAUR – IASOMIA: Iasomia simbolizează amabilitatea, fericirea, liniștea, armonia pură. Această floare îți va fi o reală amuletă toată primăvara.

GEMENI – GHIOCELUL: Ghiocelul este vestitorul primăverii, iar tu ești de multe ori vestitorul lucrurilor bune. Ghiocelul simbolizează speranța la mai bine, iar tu ești omul care nu își pierde niciodată speranța.

RAC – PANSELUȚA: Panseluța a fost cândva floarea îndrăgostiților. Este o floare care te duce cu gândul la experiențe față de care ai sentimente de melancolie.

LEU – FLOAREA SOARELUI: Floarea soarelui semnifică adorația. Îți place să fii în centrul atenției, să fii prezent peste tot.

FECIOARĂ – TRANDAFIRUL ROȘU: Ai spini, dar ești suav precum un trandafir. Îți plac poveștile cu dragoste pasională deoarece crezi în ele.

BALANȚĂ – IRISUL: Irisul semnifică schimbarea în bine, pentru că tu ești o persoană optimistă, pozitivă.

SCORPION – PETUNIA: Petunia simbolizează furia, însă este o furie care provine din nedreptăți. Nu te lași bătut și cauți justiția în tot și în toate.

SĂGETĂTOR – MACUL: Macul înseamnă liniștea, așezarea lucrurilor pe făgașul normal. Ești o persoană care vrea să stea departe de conflicte.

CAPRICORN – GLADIOLA: Gladiola semnifică indiferența. Ești un om extrem de concentrat pe propria ta persoană astfel încât îi ignori de multe ori pe ceilalți.

VĂRSĂTOR – ANEMONA: Anemona simbolizează grijile emoționale, preocupările de natură sentimentală.

PEȘTI – TRANDAFIRUL GALBEN: Știi că galbenul semnifică gelozie, iar tu trăiești cu acest sentiment în relațiile de iubire. Ești o persoană pătimașă, care se dedică trup și suflet oricărei situații.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top