Connect with us
omori-21092015

Horoscop

Ce înseamnă dacă visezi că omori pe cineva

Cercetătorii de la Institutul Central de Sănătate Mentală din Mannheim, Germania, au realizat un studiu care configurează trăsăturile de caracter ale persoanelor care visează că omoară pe cineva. După o cercetare realizată despre visele pacienților, s-a constatat că toți cei care au astfel de vise sângeroase au probleme serioase în a relaționa cu cei din jur.

Profilul persoanei care visează că omoară pe cineva este caracterizat prin dificultatea de a lega legături sociale consistente, dar în acelați timp persoana respectivă este receptivă la experiențele noi, încercând mereu să învețe ceva din fiecare eșec. Astfel de persoane sunt introvertite și adesea agresive., arată studiul cercetătorilor germani.

De asemenea, potrivit aceluiași studiu, visele de acest tip reprezintă o imagine amplificată a problemelor din viața omului, care e posibil să fie probleme recurente sau pur și simplu simple temeri, frici, angoase, care îl urmăresc până și în somn. 443 de studenți de la mai multe universități din Germania au fost întrebate ce fel de lucruri visează, iar 19% au răspuns că visează că omoară pe cineva.

Sursa foto: shutterstock

Sursa foto: shutterstock

Aceste persoane (19%) au rezultat a avea mai multe lucruri în comun: sunt introvertite, sunt deschise spre experiențe noi, sunt mai puțin agreabile de un mediu omogen. Astfel de studii confirmă faptul că în funcție de ceea ce visezi, poți descoperi problemele de comportament sau care sunt lucrurile și dilemele care nu-ți dau pace și te fac nefericit prin prezența lor constantă în gând.

Sursa foto: Shutterstock

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top