Connect with us

Horoscop

Ce secret ascunde numele tău: CALCULEAZĂ-ȚI NUMĂRUL SUFLETULUI!

Pentru a afla ce secret ascunde numele tău, trebuie să știi mai întâi cum să îți calculezi numărului sufletului. Se spune că o parte a energiei fiecărui om este impregnată încă de la naștere în numele său și că, numele ales are o influență puternică asupra destinului fiecărei persoane, păstrând niște secrete interesante despre personalitatea individului.

Tot ce trebuie să faci este să aduni vocalele pe care le conține numele tău, după modelul de mai jos:
Pentru fiecare vocală se atribuie un număr, astfel:
A – 1; E – 5; I – 9; O – 6 și U – 3. Pentru numele care conțin „ă” sau „î”, se iau în considerare literele „a” și „i”.

De pildă, Ana Cristina Popescu conține 8 vocale: AAIIAOEU = 1+1+9+9+1+6+5+3= 35 = 3+5 = 8. Numărul sufletului persoanei care poartă acest nume va fi 8. Iată interpretările pentru cele 9 numere ale sufletului plus numerele sacre 11 și 22 (În numerologie, numerele sunt înzestrate cu tot felul de caracteristici doar de la 1 la 9: cifra 10 nu există. Există, în schimb, numerele 11 și 22).

NUMĂRUL SUFLETULUI 1
Secretul pe care îl ascunde numele tău este că nu poți trăi fără atenția celor din jur, oricât de mult ai poza într-o persoană modestă dispusă să lase de la ea. Faci anumite lucruri numai cu scopul de a da bine în fața celorlalți.

NUMĂRUL SUFLETULUI 2
Atunci când faci cadou unei persoane pe care abia ai cunoscut-o, ai intenții sexuale cu aceasta. Îți place să cumperi oamenii cu tot felul de tertipuri precum atențiile scumpe.

NUMĂRUL SUFLETULUI 3
Ești o persoană foarte organizată și disciplinată și ți se pot reproșa prea puține lucruri. În sinele tău însă, există un profund sentimente de inferioritate și imposibilitate de adaptare la mersul lumii.

NUMĂRUL SUFLETULUI 4
Poți face rău cu ușurință, cu zâmbetul pe buze. Acesta este marele secret pe care ar fi bine să nu-l descopere nimeni: va fi dureros.

NUMĂRUL SUFLETULUI 5
Consideri că în dragoste și sex totul e permis. Ești în stare să ajungi foarte departe pentru a-ți recupera iubirea, poți deveni chiar un pericol în calea celor din jur.

NUMĂRUL SUFLETULUI 6
Strângi informații despre toată lumea, pe care la un moment dat le vei folosi în scopul tău personal. Latura ta șantajistă este ascunsă migălos de ochii mulțimii.

NUMĂRUL SUFLETULUI 7
În spatele zâmbetului de fericire se ascunde tristețe. În spatele încruntării, se ascunde motiv de bucurie. Pentru a te citi, lumea trebuie să analizeze invers expresia feței tale.

NUMĂRUL SUFLETULUI 8
Ești o persoană materialistă. Cauți mereu confortul și, cu toate că susții că dragostea este pe primul plan, lucrurile stau diferit.

NUMĂRUL SUFLETULUI 9
În karma ta sunt prevăzute multe cumpene iar secretul pe care îl deții pentru a trece peste ele ține de magie. Faci practici oculte atunci când nu te vede nimeni și respecți cu sfințenie cerințele ritualului și în afara sesiunii de ezoterism.

NUMĂRUL SUFLETULUI 11
Ai capacități extrasenzoriale. Ești printre acele persoane care reușește să mute munții cu gândul. Ideile tale revoluționare apar de multe ori în vis. Pui idealul în realitate și nimeni nu știe cum reușești asta.

NUMĂRUL SUFLETULUI 22
Personalitatea ta puternică și curajul cu care te-a înzestrat Dumnezeu te face imbatabil în orice luptă. Porți la tine anumite amulete și spui rugăciuni speciale pentru a-ți mențina tăria în fața dușmanului.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top