Connect with us
Uite ce spune despre tine zodiacul secret al stramosilor romani!

Horoscop

Ce spune despre tine zodiacul secret al strămoșilor romani

ZODIACUL SECRET. Stiati ca exista un zodiac vechi de 100 de ani dupa care se ghidau stramosii nostri? Iata ce spune despre tine Gromovnicul romanesc (carte veche romaneasca cu caracter astrologic-divinatoriu).

ZODIA TAPULUI

Cei nascuti in luna ianuarie apartin acestei zodii. Acest nativ este dulce la vorba, rumen in obrajiori si frumos si muncitor totodata. Poate fi si lacom, dar este si ganditor. Este un om tare in genunchi, dar care se imbolnaveste lesne. Poate fi nepasator si uneori fatarnic.

ZODIA UDATORULUI

Cei nascuti in februarie sunt vorbitori si binevoitori. Sunt foarte blanzi si cuminti, au cuvinte alese si se gandes la lucruri mari. Sunt norocosi si frumosi la trup, veseli si buni chivernisitori.

ZODIA PESTILOR

Cei nascuti in martie nu sunt nici mari si nici mici, dar sunt minunati la fata. Sunt mandri si indrazneti, dar nu au incredere in lume. Calatoresc mult si castiga bani multi.

ZODIA BERBECELUI
Nascuti in aprilie, acestia sunt sarguitori, dar ciudati la faptura. Sunt biruitori la lupte cu arme, frunze si foc si se jura lesne pe numele lui Dumnezeu si al parintilor.

ZODIA TAURULUI

Nascut in mai, acest nativ e vrednic si bun gospodar. E indraznet, se imbogateste usor si cauta mereu vorba buna la om. Nu asculta pe nimeni din aceia care sunt rai de gura si aspri la manie.

ZODIA GEMENILOR

Nascut in iunie, Geamanul din vechiul zodiac romanesc este nestatornic, glumet si mare calator. E rau la minte, dar poate ajunge un mare boier.

ZODIA CANCERULUI

E priceput la negustorii, iubitor de fapte bune. Nu iubeste bautura, dar iubeste mancarea, e intelept si indraznet si traieste mult pentru ca-i bun la suflet.

Citeste zodiacul secret in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top