Connect with us
Ce trebuie să facă toate zodiile după ce Soarele a intrat în Taur

Horoscop

Ce trebuie să facă toate zodiile după ce Soarele a intrat în Taur

După ce Soarele s-a mutat în Taur, de azi, 21 aprilie 2021, ar trebui să fim cu toții pregătiți să ne croim drum spre plăcere! Soarele din Taur ne invită să încetinim și să ne stabilizăm – și ne dezvăluie cum putem canaliza puterea practică a elementului Pământ în viața noastră de zi cu zi.

Taurul este guvernat de Venus, zeița iubirii, care ne înconjoară cu frumusețe, abundență și senzualitate. Pe măsură ce Soarele Taurului strălucește la apogeul primăverii în emisfera nordică, suntem cu toții încurajați să ne bucurăm de plăcerile pământești. Simțurile noastre sunt trezite și ne îndrăgostim de lucruri care sunt plăcute de privit, de atins și de gustat.

Când Soarele este în Taur

Lucrurile devin mult mai drăguțe, mai leneșe și mai confortabile atunci când Soarele intră în Taur în căutare de plăcere. Iată cum puteți profita la maximum de acest tranzit:

Ce să faceți:

Încântați-vă simțurile. Soarele în Taur este un moment în care vă puteți bucura de cele mai bune lucruri din viață. Întâmpinați-vă în pat, răsfățați-vă cu mâncăruri și băuturi delicioase și respirați frumusețea naturii în timpul unei drumeții. Acesta este momentul să vă simțiți cu adevărat în viață!

Ce să spui:

„Nu.” Taurul este simbolizat de Taurul încăpățânat, deoarece nu se vor opri din împins până când nu vor fi fericiți. Așa că folosește energia Soarelui în Taur pentru a face ceea ce vrei și pentru a te face fericit. Acesta este un moment pentru a stabili limite sănătoase și pentru a trece peste tot ceea ce nu ți se pare corect.

Unde să mergeți:

Afară! Taurul iubitor de natură se simte cel mai bine acasă atunci când este înconjurat de minuni pitorești – gândește-te la dealuri, iarbă proaspătă, flori înflorite și păduri luxuriante. Planifică o excursie cu cortul, fă o drumeție sau închiriază o cabană într-un cadru pitoresc în timp ce Soarele Taurului strălucește.

Ce să purtați:

Ceva moale și pufos! Taurul este despre textură, așa că purtați lucruri care se simt bine la atingere. Cașmirul, pielea de căprioară moale, mătasea și pieile de lux vor face treaba.

Ce să cumpărați:

Lucrurile mai fine. Căutați articole parfumate și gastronomice care vă vor trezi simțurile, cum ar fi ciocolata, parfumul și florile. Aceste lucruri îți vor hrăni sufletul, așa că nu precupeți nicio cheltuială!

La ce să fiți atenți:

Încăpățânarea. Taurul este cunoscut pentru faptul că nu renunță niciodată, iar acesta este un lucru bun… dacă nu cumva te înșeli. Fiți atenți să nu fiți încăpățânați sau să aveți izbucniri de furie cât timp Soarele este în Taur. Fă un efort suplimentar pentru a fi mai flexibil acum.

Ce să aștepți cu nerăbdare:

Confort și fericire! Înconjoară-te de frumusețe și confort fizic, așa cum face întotdeauna un adevărat Taur, și te vei bucura de această frumoasă oportunitate de a-ți hrăni sufletul.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top