Connect with us
Cea mai perversa zodie masculina

Horoscop

Cea mai perversa zodie masculina

Cea mai perversa zodie masculina ar putea fi una de foc, nu-i asa? Ei bine, nu. Desi barbatii nascuti in semne de foc sunt pasionali si uneori chiar brutali, insa in limita bunului simt, un alt reprezentant al zodiacului poate fi considerat drept cel mai pervers dintre toti.

Ii place sexul aromatizat cu tot felul de atingeri insotite de… ingrediente si circumstante delicate. Ii place sa o faca in lift, in public, nu suporta partidele de amor in aceeasi pozitie sexuala si, mai presus de toate, poate folosi diferite ustensile pentru sporirea placerii, deci nu se rezuma doar la organele sexuale.

Cea mai perversa zodie de barbat te poate face sa crezi ca lumea e a ta. De la o clipa la alta isi poate schimba rolul sexual. Din dominator poate deveni dominat, insa totul este de dragul fanteziei sexuale. Este un om cu multa imaginatie si destul de incapatanat cand partenera nu ii urmeaza fetisurile. Adora sa muste buzele partenerei in timp ce sunt incolaciti in pat, sa vorbeasca murdar sau sa i se ordone tot ce trebuie sa faca.

Ce secrete sexuale are fiecare zodie

TOP 3 Cele mai materialiste zodii

Dupa terminarea sexului, este un barbat ca oricare altul, insa uraste sa vorbeasca despre ce s-a intamplat in dormitor. Este genul acelui mascul care se comporta elegant si misterios in societate, un adevarat gentleman, insa in dormitor se transforma total.

Poate ca ai ghicit deja. Este vorba de un semn de apa. Cel mai pervers barbat din zodiac este, asadar, Scorpionul. Enigmatic din fire, iubitor si un vesnic cautator de senzatii noi si satisfacatoare, este barbatul ideal pentru o femeie care nu vrea sa se plictiseasca niciodata chiar si daca este deja de ani buni intr-o relatie. Cu toate ca are o latura perversa este si destul de sensibil si poate intelege vulnerabilitatile femeii de langa el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top